Moș Nicolae vine cu zăpadă. De mâine, ninge în toată țara

0
50

În zilele de 4, 6 şi 7 decembrie nu vor fi evenimente meteorologice deosebite, doar ninsori slabe la munte, a precizat Sandu la o întrunire a comandamentului de iarnă, desfăşurată la Palatul Victoria.

"Prima încercare de instalare a iernii va fi pe data de 5 decembrie, când începând din Mehedinţi, Caraş, până în Nordul Moldovei, Carpaţii Meridionali, Carpaţii Orientali, precipitaţiile sunt sub formă de zăpadă, iar în partea de sud-est – sub formă de ploaie", a detaliat Sandu, potrivit realitatea.net.

El a atenţionat în regiunile că vor cădea precipitaţii de aproximativ 15 litri pe metru pătrat şi că, în zonele de munte, se va depune un strat de zăpadă de maximum 15 centimetri. "A doua încercare serioasă este în intervalul de 8 decembrie după-amiază până pe 10 decembrie, când avem acelaşi episod, din sud-vestul ţării, traversează partea de vest, nord-vest, sud-vest şi nordul Moldovei va ninge. Temperaturile sunt clar negative mai ales în timpul nopţii şi este zăpadă, iar în partea de sud-est din nou ploaie", a spus Sandu.

Comentarii

comentarii

LĂSAȚI UN MESAJ

thirteen − eight =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.