Apel de suflet

0
45

Am primit zilele acestea la redacţie câteva gânduri înşirate pe hârtie, venite din partea unei mămici a unui copil care s-a născut cu sindromul Down, acest lucru fiind încadrat în categoria persoanelor cu handicap. Din păcate, de cele mai multe ori, trecem nepăsători pe lângă asemenea cazuri şi nu dăm importanţă faptului că şi aceşti copiii trebuie să beneficieze de toată atenţia noastră pentru că au nevoi speciale, dar mai cu seamă pentru că sunt foarte deosebiţi. Şi ei sunt talentaţi şi au nevoie ca aptitudinile lor să fie recunoscute de noi toţi. Tocmai de aceea, în rândurile de mai jos redăm scrisoarea primită de la Dida Bucur, mama unui suflet de copil, special, am adăuga noi, şi ar fi bine ca, pe 3 decembrie de ziua lor, să le aducem un strop de bucurie pe chip. Ei nu cerşesc milă, ci doar aprecierea noastră!

“3 decembrie este Ziua Internaţională de solidaritate cu persoana cu handicap şi are o însemnătate deosebită pentru mine, mama unui copil încadrat în această categorie. Vă invit cu sufletul să fiţi alături de noi la expoziţia deschisă în cadrul Gimnaziului Carol I , învăţământ special integrat clasa a II-a A (fosta Şcoala 4 corpul Ţopescu ) unde sunt expuse lucrările copiilor.
În realizarea acestora, fiecare copil a pus un strop din sufletul, inocenţa şi priceperea lui. Vă aşteptăm cu drag, luni 3 decembrie 2012, între orele 10:30 – 12:30.
Motto : Prietenii sunt ca stelele, chiar daca nu-i vezi ei sunt acolo mereu

Cu drag , mama unui suflet de copil !
Dida Bucur”

Comentarii

comentarii

LĂSAȚI UN MESAJ

2 × 2 =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.