Kaufland se va deschide săptămâna viitoare

0
65

Construcția noului hipermarchet Kaufland, o investiție de circa 8 milioane de euro, a fost finalizată deja la Călărași. Reprezentanții Kaufland sperau să deschidă acest hypermarket la începutul lunii viitoare, însă construcția care are o suprafață totală de 17.000 de metri pătrați, o vom vedea mai devreme. „Pe 28 noiembrie, săptămâna viitoare se va tăia pamglica noului hypermarket în prezența autorităților locale„, au anunțat reprezentanții acestuia.  

Noua construcție situată pe Bl. Republicii, lângă stadionul Municipal din Călăraşi este organizată în regim de autoservire şi servire asistată. Cu o suprafaţă de vânzare de peste 5000 de mp. Kaufland va avea și o parcare cu o capacitate de peste 200 de locuri. Parte a grupului german de retail Schwarz, Kaufland Romania este cea mai mare companie de retail in functie de cifra de afaceri. Anul trecut, Kaufland Romania a inregistrat o cifra de afaceri de 5,58 miliarde de lei (1,32 miliarde euro).
Compania este și cel mai important angajator din retail, cu un numâr mediu de 10.500 de angajați în 2011 și deține rețeaua de magazine cu cea mai extinsă suprafață de vânzare din România (peste 400.000 de metri pătrați). La nivel european, Kaufland a avut vânzări de 18 miliarde de euro în ultimul an cu cele peste 1.000 de hypermarketuri din Germania, Polonia, Republica Cehă, Slovacia, România, Bulgaria și Croația. 
 

 

Comentarii

comentarii

LĂSAȚI UN MESAJ

2 × 4 =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.