FOTO / Două victorii consecutive pentru handbaliștii de la CSM

0
43

Steaua, HCM Baia Mare, CSM Bacău, Interhandbal Bucureşti și CSM Călărași au început cursa pentru promovare. În prima etapă nu s-a înregistrat nicio surpriză, toate favoritele reuşind să câştige fără probleme. Echipa masculină de handbal, CSM Călărași a început campionatul Diviziei A cu o victorie. Trupa lui Sabin Dacău s-a întors de la Alexandria cu o reușită. Echipa călărășeană a câștigat partida cu scorul de 31 la 23, în prima etapă a sezonului 2012-2013, meci jucat sâmbătă 22 septembrie. „E bine că am început cu o victorie și sperăm să o ținem tot așa până la final. Avem un meci greu acasă cu Universitatea Galați și așteptăm câți mai mulți suporteri să ne susțină echipa„, a afirmat pentru ediția.ro, Sabin Dacău. În cel de-al II-lea joc, CSM Călărași a adunat din nou 2 puncte din victoria obținută pe teren propriu cu Univ. Galați. Călărășenii au învins astfel, la prima reprezentație susținută în fața publicului călărășean cu scorul de 33 – 25, partidă ce a contat pentru etapa a 2-a și s-a jucat miercuri, 26 septembrie. Pentru călărășeni urmează acum o deplasare grea. CSM-ul va juca la CSM Baciu, o echipă care are pretenții de promovare și care a obținut aceleași rezultate bune ca și echipa de pe malul Borcei.

Echipele:

CSM Călărași: Lăpușneanu, Ruseanu – Hoinaru (2 goluri), Ciocoiu, Savlovschi – 5, Mateaș – 4, Lokodi – 5, Halcă – 6, Jurj, Vasiliu, Libert, Voinea – 2, Ferenț – 4, Cîrstea – 1, Mocanu – 4, Panait.

Antrenori: Sabin Dacău, Constantin Frîncu.

Universitatea Galați: Ghenghea – Dorneanu – (2 goluri), Păun – 2, Rouă – 1, Șerban – 9, Secară, Vișan, Băhnăreanu – 4, Bursuc – 2, Albu – 3, Aniță, Mârșiu – 2, Vîrlan, Andronic, Nica.

Antrenor: C. Mihai.

Arbitrii: A – Cristi Vlad, B- Ionuț Velișcă (ambii din Buzău). 

Comentarii

comentarii

LĂSAȚI UN MESAJ

1 × 2 =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.