Rogoz vrea „amanta„ la școala din Grădiștea, Șestacovschi e la mijloc iar Corbu e cioară

0
92

Un grup de profesori s-a adresat deja Inspectoratului Școlar Județean, dar și ministerului Educației, cu memorii prin care se solicită anularea unei decizii prin care este numit noul director interimar. Este vorba de Gabriela Trifan, despre care se fac afirmații că ar fi înscrisă în Partidul Național Liberal și susținută pe plan local de Nicolae Rogoz, numirea acesteia având legătură cu politizarea actului didactic, scrie www.marinbadea.com. 

Comuna este condusă acum de Constantin Corbu, membru marcant al PDL și nu vrea ca școala din localitate să fie condusă de PNL-ista Trifan. Ba mai mult, Corbu a început să „cânte„ destul de tare și urât la adresa doamnei Trifan pe care o suspectează că ar fi „amanta„ lui Rogoz. “Școala din comună funcționează două consilii de administrație: unul pe legea veche, din care făcea parte și primarul, și unul pe legea nouă din care face parte un reprezentant al primarului. Acum se iau decizii și de către un consiliu, și de către celălalt. Deciziile luate vin la ordonatorul principal de credite să le dea bani. El nu știe cui să dea bani, cărei decizii. Deci vechiului consiliu sau noului consiliu? După aceea am înțeles că există nominalizată prin o decizie a Inspectoratului Școlar Județean o directoare, care nu îndeplinește condițiile de a fi director. Constantin Corbu mai spune că numirea profesoarei Gabriela Trifan ca directoare la Școala de Arte și Meserii “George Călinescu” este una politică, scrie www.marinbadea.com. 

Nicolae Rogoz, care e liderul liberal pe raza comunei Grădiștea, spune că Gabriela Trifan, directoarea numită de Inspectoratul Școlar Județean Călărași, nu îi este amantă. “E consăteanca mea. Nu există nici o altă relație câtă vreme ea nici măcar nu are domiciliul pe Grădiștea și nici nu este membră a PNL”. N. Rogoz apreciază că Gabriela Trifan are rezultate profesionale foarte bune. Rogoz nu știe de ce doamna S. Șestacovschi o susține, cu atâta înverșunare, pe Gabriela Trifan. Acesta neagă vehement că aceasta i-ar fi amantă, așa cum se vehiculează prin comună. “Cine afirmă așa ceva, e nebun la cap. În primul rând, că e un copil”. Rogoz spune că este multă răutate în învățământul din comuna Grădiștea. Gabriela Trifan, în opinia liderului local al PNL Grădiștea, ar putea aduce un suflu nou în învățământul local. “Ea e numită cu delegație, până la concurs. Atunci, când se organizează concursul, se pot înscrie toți”, mai scrie www.marinbadea.com.

 

Comentarii

comentarii

LĂSAȚI UN MESAJ

16 + eight =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.