A murit în timp ce tăia lemne

0
52

Poliţia Municipiului Călăraşi a fost sesizată în această dimineaţă de o femeie de 84 ani, din Călăraşi, cu privire la faptul că, în timp ce trei bărbaţi îi tăiau lemne de foc cu un motor circular, în faţa imobilului său de pe strada Bucureşti, unul dintre aceştia a decedat după ce a căzut peste utilajul aflat în funcţiune.

La faţa locului s-au deplasat poliţişti din cadrul Biroului de Investigaţii Criminale Călăraşi şi criminalişti care au constatat că, D. Stan, de 65 ani, din Călăraşi, a tăiat lemne cu ajutorul unui motor circular. La un moment dat, unul C. Constantin, de 60 ani, din Călăraşi, care ajuta la această activitate, s-a dezechilibrat şi a căzut peste pânza motorului în funcţiune, suferind leziuni în zona laterală a corpului, care i-au provocat decesul. Pe corp nu au fost evidenţiate  alte urme de violenţă.

Cadavrul a fost ridicat şi transportat la Serviciul de Medicină Legală Călăraşi in vederea efectuării necropsiei şi stabilirii cauzei morţii. În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul infracţiunii de ucidere din culpă, în care se efectuează cercetări pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care a survenit decesul.

Comentarii

comentarii

LĂSAȚI UN MESAJ

five + 5 =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.