Victoria Chirnogi va întâlni Rapid în Cupă

0
65

Miercuri 01 august de la ora 17,30 va avea loc al doilea tur al fazei nationale a Cupei României, sezonul 2011-2013. În aceasta faza vor intra câstigatoarele fazei I Nationala care s-a jucat pe data de 18 iulie, plus toate echipele din Liga a III-a care s-au clasat la finalul campionatului trecut de la locul 2 la locul 9 cât si retrogradatele din Liga a II-a.

 • RAPID Fetesti – a revenit în Liga a III-a după o așteptare de 19 ani (în vara anului 1993, dar la debutul ediției de campionat 1993/1994 s-au retras), după un meci de baraj câștigat la penalty-uri. A jucat cu multă ambiție în meciul de Cupa României, din faza I Națională, cu C.S. Tunari, 3-2, dar în amicalul cu Dunărea, a rezistat cam 30 de minute. Desigur, un meci jucat la 48 de ore de altul, e prea mult pentru o echipă nou-promovată, o echipă foarte ambițioasă care, cert, va juca altfel în meciul de Cupă cu Victoria Chirnogi, cât și în campionat.

 • VICTORIA Chirnogi – se află în fața unui nou start, după ce ediția trecută a fost pe buzele tuturor iubitorilor de fotbal din județul Călărași. O pierdere mare a echipei este plecarea antrenorului Adrian Cristea, omul care cu tact și perseverență a ținut echilibrul echipei. Revenirea antrenorului Petre Nițoi sperăm să fie de bun-augur. 

Comentarii

comentarii

LĂSAȚI UN MESAJ

nineteen − six =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.