Noul purtător de cuvânt al lui Țone, fanul lui Năstase

0
68

Primăria Municipiului Oltenița anunță că Raymond Daniel Mdinoae, a fost numit în funcția de purtător de cuvânt al intituției.

În vârstă de 23 de ani, Raymond Daniel Madinoae este jurnalist de carieră, cu toate că nu s-a afișat prea mult în această meserie. Încă mai are timp.

“Sunt onorat să ocup această funcție. O să ne dăm tot interesul ca Biroul de presa din cadrul instituției noastre să funcționeze în parametrii normali.”

Președinte al trustului media RayTrust, acesta a ocupat până în prezent mai multe funcții în cadrul unor instituții media, cum ar fi cele de redactor șef la Ziarul “Reflector”, director general la săptămânalul “Kilometru 430”. În perioada 2007-2012, Raymond Madinoae a fost purtatorul de cuvânt al PSD Oltenița. Raymond Madinoae este licențiat al Facultatii de Jurnalism, Relații Publice București.

Pe adresa sa de facebook, Madinoae are foarte multe fotografii de la diverse acțiuni. Pesedist de mic, Raymond a avut ocazia de a se trage în poze cu Adrian Năstase, fostul premier dar și alți politicieni de renume. Madinoae și-a afișat câteva poze și cu nopțile pline de zbucium de pe la discotecile din Oltenița.

Raymond, are legături aproiate cu Oana Mizil și Marian Vanghelie și a fost plecat cu o parte din stafful PSD la Burxelles 3 zile. În ciuda vârstei, are o bogată activitate în mediul de afaceri, politică și jurnalism – 5 ani de afaceri, – 7 ani în presă și 6 ani în poilitică. Viața de noapte, frecventează cluburile și cafenele de fitze din București și a fost văzut în compania multor fete frumoase. Noul purtător de cuvânt, a fost prezent la nunta comandantului de la jandarmeria Oltenița împreună cu frumoasa iubită, acesta postand pe facebook poze cu ei. Din pagina sa personală de pe facebook, unde este foarte activ se observă că acesta preferă locurile de fițe din capitală și din orașul său natal.  Acesta, la doar 23 de ani, va avea mai puțin timp de acum în colo să frecventeze cluburile de prin oraș și apropiere. Raymond va fi ocupat mai mult cu acțiunile primarului ales pe 10 iunie, Petre Țone.  

 

 

Comentarii

comentarii

LĂSAȚI UN MESAJ

2 × 1 =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.