ADR Sud Muntenia relansează programul destinat în exclusivitate studenţilor

0
58

ADR Sud Muntenia selectează studenţi în vederea angajării pe perioada vacanţei de vară. Aceştia vor lucra pe bază de contract individual de muncă pe durată determinată, în una dintre cele mai moderne instituţii din regiunea Sud Muntenia.

Printre avantaje oferite se numără: familiarizarea cu programele finanţate de Uniunea Europeană; mediul de lucru performant; posibilitatea încheierii unor contracte individuale de muncă la terminarea studiilor şi un salariu atractiv.

Selecţia studenţilor se va face pe baza CV-urilor (tip Europass). Prioritate vor avea persoanele care urmează cursurile unei facultăți economice sau tehnice. Pentru a participa la selecţie, doritorii trebuie să depună un CV, însoţit de o adeverinţă care să ateste faptul că au statutul de student şi urmează cursurile unei instituţii de învăţământ superior – studii la zi, în ani terminali (III sau IV), cuprinzând şi precizarea expresă a perioadei de vacanţă. Aceste documente se depun până la data de 6 iulie 2012, ora 12.00, la sediul central al ADR Sud Muntenia, str. Gen. Constantin Pantazi, nr. 7A, Călăraşi. Persoană de contact: MÂŢU IOANA – şef Birou Resurse Umane; e-mail: resurseumane@adrmuntenia.ro; tel.: 0242-331.769.

Interviul la care vor fi chemaţi candidaţii selectaţi va avea loc în data de 10 iulie 2012, ora 10.00, la sediul central al ADR Sud Muntenia din Călăraşi, str. Gen. Constantin Pantazi, nr. 7A.

Comentarii

comentarii

LĂSAȚI UN MESAJ

14 − thirteen =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.