Asănăgeanu, cel care a înjunghiat-o pe secretara de la radio, a fost condamnat

0
100

Judecătorii au decis să-l trimită din nou după gratii pe agresorul Marianei Dumitru. Recidivist fiind, magistraţii i-au aplicat acestuia aceeaşi pedeapsă pe care  a primit-o pentru prima faptă comisă pe când avea doar 16 ani, respectiv pentru violarea unei bătrâne de 79 de ani. “Respinge cererea de achitare conform art.10 lit.c c.p.p. formulată de inculpatul Asanageanu Loredan – Florin, prin apărătorul său. În baza art.20 c.p. raportat la art.174 al.1 c.p. combinat cu art.175 lit.i c.p.condamnă pe inculpatul Asanageanu Loredan – Florin,la 7 ani si 6 luni închisoare…. Ia act că părţile vătămate Coman Elena şi Dumitru Mariana nu se constituie părţi civile în cauză. Admite cererea de despăgubiri civile formulată de partea civilă Spitalul Judeţean de Urgenţă Călăraşi şi obligă inculpatul la plata sumei de 4928,36 lei reprezentând contravaloarea cheltuielilor de spitalizare, către această parte civilă. … Obligă inculpatul la 4.777 lei cheltuieli judiciare către stat, din care suma de 200 lei reprezentând onorariu apărător oficiu se avansează din fondurile Ministerului Justiţiei. Pronunţată în şedinţă publică, azi 7 iunie 2012.”, au decis judecătorii.

A atacat două femei

În seara zilei de 22 septembrie 2011, tânărul a agresat două persoane, o femeie în vârstă de 42 de ani, din municipiul Călăraşi, şi, la interval de numai 30 de minute, pe Mariana Dumitru.

Urmărit general

Pe numele lui Asănăgeanu a fost emis, la data de 30 ianuarie a.c., un mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile de la data prinderii, deoarece acesta se ascunde în acest moment, cel mai probabil, în Spania. Ulterior a fost pus sub urmărire generală.

Comentarii

comentarii

LĂSAȚI UN MESAJ

18 + 18 =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.