Suporterii i-au “umplut frigiderul” lui Sima la ultimul meci jucat acasă de Dunărea

0
70

Artizanii celui mai slab sezon din istoria Dunării Călărași sunt „Jose„ Petrescu și „Cernobâl„ Sima. Cei doi au reușit să facă de râs un întreg județ. Ceea ce era cândva un brand reprezentativ al orașului a ajuns acum o „țigănie„ care s-a luptat pentru evitarea retrogradării cu o echipă, Conpet Cireșu, provenită dintr-o comună cu 3.000 de locuitori, cam cât are Dorobanțu, cu formație pe ultimul loc în Liga Tractoriștilor. Rușine, Jose! Rușine, Cernobâl!

„Sima exit„

Jocul practicat de Dunărea cu Cireșu, vinerea trecută, a fost unul plăcut publicului. Faze spectaculoase, jucători cu minte și un public pe măsura. Evident, “preferatul” celor din galerie a fost Sima. Omul care a distrus fotbalul călărășean trebuie să plece, iar suporterii i-au cerut acest lucru. Evident, nu-i frumos că l-au injurat, dar budeșteanul și-o merită cu vârf și indesat. “SIMA, PREȘEDINTE AMATOR, AI DISTRUS ECHIPA FANION” a stat scris pe un banner afișat la tribuna a doua. Ultrașii au mai afișat înca trei bannere pe care scria: “SIMA EXIT”, “SIMA PLEACĂ” și “SPORTUL CĂLĂRĂȘEAN ÎNCOTRO?”.

Clauză în contract?

Vina pentru ceea ce s-a intamplat în acest sezon la Călărași se împarte între Sima și Petrescu. Primul a impus amatorismul la un club pentru care călărășenii au pus mult suflet, iar celălalt și-a dovedit limitele, demonstrând că mai mult vorbește decât muncește. Jose este un antrenor de județ acum. Despre el se vorbește că s-a încăpățânat să nu demisioneze deoarece are o clauza în contract prin care trebuie să primească 50.000 de lei în cazul în care ar fi demis până la finalul sezonului. Suma este foarte mare pentru Liga a 3-a, dar și pentru Dunărea Călărași și Jose Petrescu. Avem dubii mari cu privire la corectitudinea acestei informații deoarece considerăm că ar fi fost mult mai simplu pentru antrenor să se înțeleagă cu președintele pentru o despărțire de salon, astfel încât cei doi să-și împartă frățește cei 50.000 de lei. Normal ar fi fost ca demiterea lui Petrescu să se fi produs de multă vreme. Sima chiar ar fi putut să-și motiveze decizia prin rezultatele catastrofale ale echipei.

Schimbări după alegeri

Jose Petrescu a avut mână liberă la transferuri în pauza competiționala dintre tur și retur. Jucătorii pe care i-a adus nu au confirmat, iar greul echipei a fost dus de către cei din vechea gardă. În sezonul viitor, Dunărea Călărași va scăpa de Petrescu, dar și de Sima. Dacă Dragu rămâne primar, funcția de președinte va fi ocupată de către Dorinel Dincă – Motanu. Acesta își va aduce un antrenor pe gustul său. În cazul în care călărășenii îl vor alege pe Daniel Drăgulin pentru fotoliul de primar, funcția de președinte va fi ocupată de către Viorel Ivanciu. Acesta a mai fost în fruntea clubului și promite acum că vă reconstrui din temelie tot sportul călărășean. În plus, Consiliul Județean Călărași își va întoarce fața către Dunărea Călărași. Președintele Răducu Filipescu a reușit să reducă cu 300.000 de lei bugetul echipei de fotbal. Asta până când echipa nu va obține performanțe. Lucru absolut normal. De ce să dai bani unora pe care fotbalul îi încurcă?

Comentarii

comentarii

LĂSAȚI UN MESAJ

five × 3 =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.