Show cu artişti consacraţi la Flori de Mai

0
48

Un moment mult aşteptat al festivalului va fi cu siguranţă spectacolul oferit de artiştii Andreea Bălan&Petrişor, Keo, Alexandra Ungureanu, Fly Project şi Skizzo Skillz. În acest weekend are loc festivalul de muzică uşoară “Flori de mai”,  ce a ajuns la a XXIV-a ediţie. Organizatorul festivalului este Consiliul Judeţean Călăraşi prin Centrul Cultural Judeţean. Spectacolele vor avea loc în fiecare seara, la orele 20.00, pe platoul din faţa Centrului Judeţean de Cultură şi Administraţie Publică “Barbu Ştirbei”.

Astăzi, la ora 10:00 are loc preselecţia live – secţiunea “Floricele pe câmpii”,  etapă în care vor evolua copii cu vârste cuprinse între 6-16 ani, împărţiţi în trei grupe: 6-9 ani; 10-13 ani; 14-16 ani, iar la orele 18. 00 se va desfăşura concursul şi festivitatea de premiere la aceeaşi secţiune. Pe 26 mai, la orele 11.00 va avea loc preselecţia live – secţiunea “Flori de Mai”, iar seara, la orele 20.00 se desfăşura concursul la secţiunea “Flori de Mai”.  În ultima seară, pe 27 mai, de la ora 20.00 are loc festivitatea de premiere şi gala laureaţilor. În fiecare seară, după secţiunile de concurs ale festivalului vor susţine un recital interpreţi şi trupe consacrate ale industriei muzicale româneşti.

Trofeu de 2.000 de lei

Premiile festivalului se acordă, pentru cele două categorii, astfel: la secţiunea "Flori de Mai", trofeul este de 2.000 de lei, Premiul I – 1.300 lei, Premiul II – 1.000 de lei iar Premiul III – 900 de lei. În cadrul acestei secţiuni, în urma jurizării se vor mai oferi două marii premii, “Mădălina Manole” şi “Şerban Georgescu”, concurenţilor care vor alege sa interpreteze una din piesele acestora. Valorea acestora este de 1.200 de lei, fiecare. La secţiunea “Floricele pe câmpii” se vor acorda premii pentru fiecare grupă de vârstă în parte astfel: Premiul I – 300 lei, Premiul II – 200 lei şi Premiul III – 100 lei.

Comentarii

comentarii

LĂSAȚI UN MESAJ

15 − four =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.