Jandarmii asigură ordinea publică la „Flori de Mai”

0
49

În perioada 25 – 27 mai a.c., Inspectoratul de jandarmi judeţean va acţiona pentru asigurarea ordinii şi liniştii publice la „Festivalul-Concurs Naţional de Interpretare a Muzicii Uşoare – FLORI DE MAI”, ediţia a XXIV-a, care se desfăşoară în Municipiul Călăraşi. Jandarmii vor acţiona pe timpul desfăşurării manifestărilor cultural – artistice pentru prevenirea oricăror fapte antisociale, dar şi pentru asigurarea climatului de ordine şi siguranţă publică.

Având în vedere că locurile aglomerate constituie mediul propice pentru săvârşirea unor fapte ilicite, Jandarmeria Călăraşi recomandă cetăţenilor prezenţi la aceste activităţi să acorde o atenţie deosebită bunurilor şi obiectelor personale (genţi, poşete etc.).

De asemenea, jandarmii recomandă cetăţenilor participanţi la manifestări să adopte un comportament civilizat, să respecte regulile stabilite de organizatori, să nu forţeze cordoanele de ordine, să evite consumul excesiv de alcool, să nu depăşească limitele decenţei socio-morale în manifestările comportamentale.

Cetăţenii pot solicita ori de câte ori este nevoie sprijinul jandarmilor, fie prin contact direct, fie prin apelarea serviciului unic de urgenţă ”112”.

Comentarii

comentarii

LĂSAȚI UN MESAJ

12 − four =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.