Acţiune de prevenire la Bănulescu

0
50

În această săptămână, jandarmi şi specialişti din cadrul Centrului de Prevenire, Evaluare şi Consiliere Antidrog şi Centrului Judeţean de Resurse şi Asistenţă Educaţională Călăraşi au desfăşurat la Colegiul Tehnic „Ştefan Bănulescu” o acţiune preventiv-educativă a elevilor, în vederea prevenirii consumului de substanţe noi cu proprietăţi psihoactive şi a creşterii gradului de siguranţă civică în zona instituţiilor de învăţământ preuniversitar.

Au fost evidenţiate cu acest prilej, consecinţele în plan social şi juridic ale consumului de substanţe etnobotanice, fiind realizat şi un joc de rol prin care s-au exemplificat practic aceste consecinţe.

Activitatea, ce a avut loc la Colegiul Tehnic „Ştefan Bănulescu”, face parte din  programul „Viaţa, cel mai scump drog!”.

Asemenea acţiuni vor fi desfăşurate şi în perioada următoare, la instituţiile de învăţământ preuniversitar din municipiul Călăraşi, astfel încât elevii să cunoască cadrul legislativ pe anumite domenii de interes, urmărindu-se reducerea numărului faptelor de natură să afecteze siguranţa şi liniştea acestora şi a activităţii educative.

Comentarii

comentarii

LĂSAȚI UN MESAJ

7 + seven =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.