Chirnogiul și-a revenit din afumătură

0
47

După înfrângerea usturătoare de la Afumați, Victoria Chirnogi avea nevoie ca de aer de un succes pe teren propriu. Clubul condus de către Mircea Dan nu mai aleargă în acest moment după un obiectiv precis, dar pretențiosul public de la Chirnogi trebuie respectat. În acest context, o victorie contra celor de la Comprest, formație aflată pe ultimul loc în clasament, era vitală.

Mitrea, doarme

Gazdele au început jocul furibund, reușind să-și pună adversarul la respect. Jocul bun al elevilor lui Vasile Florea  și Adi Cristea s-a concretizat prin reușitele lui Viorel Năstase – Baterie și Cristi Panait. Două goluri în cascadă și publicul aștepta un scor fluviu, care să umilească formația vizitatoare așa cum a pățit Chirnogiul la Afumați. N-a fost așa cum și-ar fi dorit cei de pe margine. Oaspeții au reușit imediat să reducă din diferență. Spectatorii au sărit imediat la gâtul portarului Mădălin Mitrea, considerându-l vinovat de primirea golului. La pauză a fost 2-1 și Comprestul pregătea asaltul final.

Moga, veteranul surpriză

Imediat după reluare, Mitrea s-a accidentat și i-a lăsat locul în poartă lui Constantin Dumitrache. Noul goal-keeper nici nu s-a așezat bine între buturi că oaspeții au reușit egalarea și lumea era pregătită să-i strige demisia lui Pește. Tehnicianul Victoriei a mutat însă decisiv atunci când l-a aruncat în luptă pe Nicolae Moga, 37 de ani. Veteranul chirnogenilor a fost cel care a adus victoria gazdelor. Mai întâi a înscris cu capul pentru 3-2, după care a obținut penalty-ul din care George Crăciun a stabilit scorul final. Jucător emblematic al fotbalului chirnogean, Nicolae Moga a demonstrat prin evoluția sa că retragerea din activitate este încă foarte departe. Pe lângă faptul că alearga mai mult decât jumătate din echipă, atacantul în vârstă de 37 de ani este acum un exemplu pentru colegii săi din vestiar.

Comentarii

comentarii

LĂSAȚI UN MESAJ

19 − eleven =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.