Adrian Mihalcea este noul antrenor al echipei UTA

0
52
Adrian Mihalcea, antrenor Dunărea Călărași

Liber de contract după ce marţi seară s-a înţeles cu preşedintele clubului Dunărea Călăraşi în privinţa rezilierii contractului, Adrian Mihalcea (41 de ani) a fost astăzi la Călăraşi să-şi ia la revedere de la jucători apoi a revenit la Bucureşti pentru a lua avionul către Timişoare şi de acolo să meargă la Arad. Fostul atacant dinamovist, care în ultimul an şi jumătate a fost antrenorul Dunării şi rivalul UTA-ei, a semnat în această seară cu echipa fanion a oraşului şi judeţului Arad.

Aşa cum Liga2.ro a scris încă după ce a anunţat rezilierea contractului cu Dunărea, Mihalcea a fost principala ţintă rămasă a conducătorilor clubului UTA pentru a-l instala pe banca tehnică după ce lui Laurenţiu Roşu nu i s-a mai prelungit contractul, scadent la finalul acestei luni. Vasile Miriuţă, Viorel Moldovan, Leo Grozavu sau Mihai Teja au fost şi ei pe lista şefilor echipei arădene.

”Nu mi-a luat mult să accept oferta, ţinând cont de istoria acestui club şi mai ales de ceea ce se vrea să se realizeze. Obiectivele noastre sunt comune, întotdeauna mi-am dorit să fiu cel mai bun şi am convingerea că în acest an vom atinge performanţa, şi anume, fără niciun fel de perdea, promovarea”, a spus Adrian Mihalcea după ce s-a fotografiat alături de Claudiu Drăgan şi Codru Grădinariu în faţa panoului publicitar al echipei UTA.

La Dunărea, Mihalcea avea tot obiectivul promovării.

Comentarii

comentarii

LĂSAȚI UN MESAJ

four + twenty =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.