“Un om NU reprezintă doar un simplu vot, un om NU este un obiect de care să te foloseşti o dată la 4 ani! Un om înseamnă respect şi demnitate!”

0
83

“Rădăcinile mele sunt aici şi aici vor rămâne pentru totdeauna”

Ediţia: – Pentru început, vă rog să vă prezentaţi…

Panait Ciprian Constantin: – Numele meu este Panait Ciprian Constantin, sunt născut în 1979, căsătorit şi am doi copii. Am urmat cursurile Şcolii gimnaziale nr. 1 Mitreni şi am absolvit Liceul “Nicolae Bălcescu” din Olteniţa – specialitatea informatică. Apoi am urmat cursurile Facultăţii de Drept – Universitatea Ecologică Bucureşti. În timpul facultăţii cheltuielile financiare m-au depăşit şi m-am angajat în cadrul unei societăţi comerciale în care am început ca paznic de noapte, pentru că în timpul zilei mergeam la facultate şi am terminat ca director de vânzări tot în cadrul acestei societăţi. Am perseverat şi am muncit iar roadele nu au întârziat să apară. Din 2006 administrez o societate cu două puncte de lucru, unul în comuna Mitreni şi celălalt în comuna Spanţov, desfăşor şi activităţi agricole şi de creştere a animalelor.

Ediţia: – Aşadar, un tânăr ambiţios, dar căruia îi place să trăiască la ţară…

Panait Ciprian Constantin: – Da, rădăcinile mele sunt aici şi aici vor rămâne pentru totdeauna.

“Voi trata cu maximă responsabilitate nevoile şi obligaţiile oamenilor”

Ediţia: – Aş vrea să ne spuneţi de ce aţi ales să candidaţi pentru funcţia de primar al comunei Mitreni?

Panait Ciprian Constantin: – Pentru că îmi doresc “altceva”! Pentru că îmi doresc seriozitate, sinceritate, corectitudine şi transparenţă. Pentru că ştiu că pot şi îmi doresc o schimbare în bine pentru comuna Mitreni. Pentru mine, comuna Mitreni reprezintă cele trei sate care alcătuiesc comuna, Mitreni, Valea Roşie, Clăteşti. Voi trata cu maximă responsabilitate nevoile şi obligaţiile oamenilor din aceste trei sate fără a face separatism de niciun fel.

Ediţia: – Ce vă propuneţi să faceţi în acest sens?

Panait Ciprian Constantin: – Îmi propun, în primul rând, să ne facem datoria atât eu cât şi funcţionarii publici din primărie. Împreună, formăm o echipă care nu trebuie să ţină cont de culoarea politică şi va trebui să ţină cont de nevoile oamenilor. Îmi doresc gestionarea banului public cu responsabilitate şi corectitudine. Îmi doresc o relaţie transparentă şi benefică între primărie şi comunitate. Comunitatea noastră este una mică, cu o populaţie destul de îmbătrânită, iar nevoile celor în vârstă sunt multiple. Eu îmi propun  şi sunt sigur că, împreună cu echipa mea, vom veni în întâmpinarea lor şi mereu voi răspunde PREZENT la orice solicitare. Oamenii trebuie să ştie că nu voi încuraja corupţia, nepotismele sau alte lucruri care nu-mi fac cinste.

Proiectele candidatului PSD, pentru Mitreni

Ediţia: – Câteva dintre proiectele dumneavoastră?

Panait Ciprian Constantin: – Da, aş vrea să punctez aici câteva dintre proiectele mele, cum ar fi: implicarea directă a administraţiei locale şi a organelor abilitate în combaterea infracţionalităţii din zonă; extinderea reţelei de apă în zonele unde nu există; asfaltarea şi pietruirea a cât mai multor drumuri comunale în Mitreni, Valea Roşie, Clăteşti; înfiinţarea şi întreţinerea spaţiilor verzi din comună, amenajare trotuare; proiect de canalizare apă, proiect gaze; realizarea a cât mai multe proiecte cu finanţare europeană; înfiinţarea unui punct de lucru al primăriei în satul Clăteşti care să vină în sprijinul persoanelor vârstnice în relaţia cu serviciile din primărie, cum ar fi taxe, impozite, eliberarea de adeverinţe, într-un cuvânt îmi doresc să avem o comună curată. Acestea ar fi doar câteva din multele nevoi ale comunităţii dar cu muncă, încredere, perseverenţă şi seriozitate sunt convins că vom reuşi. Sunt conştient că există multe probleme pe care le cunosc acum, dar sigur vor mai apărea şi altele pe parcurs dar, împreună cu echipa mea, le vom trata cu maximă responsabilitate. Totul se face cu muncă, seriozitate, corectitudine şi sigur rezultatele nu vor întârzia să apară.

“Primăria şi funcţia de primar nu este o unealtă prin care să ne facilităm anumite ambiţii personale”

Ediţia: – Ne aflăm în plină campanie electorală, vă deranjează ceva în ceea ce priveşte “obiceiurile” unora dintre contracandidaţii dumneavoastră? Mă refer la aşa zisele “cadouri electorale”…

Panait Ciprian Constantin: – Dezaprob tot ce nu se întâmplă corect, moral şi legal. Un cozonac, un mic, o bere, o umbrela, o găleată sau orice altceva este egal cu un vot? Când? În fiecare zi? O dată pe lună?, O dată pe an? Cu siguranţă, nu! Doar o dată la 4 ani în perioada când se încearcă “ameţirea” sau, fără să jignesc pe nimeni, chiar “prostirea” unora dintre cei cărora le cerem votul. În ceea ce mă priveşte, îmi respect toţi contracandidaţii, dar acest lucru nu înseamnă că sunt de acord cu asemenea obiceiuri. Nu vreau să încurajez acţiuni de acest gen. Nu am plecat pe acest drum cu o asemenea strategie, nu doresc să-mi cumpăr puterea. Nu este o opţiune a mea, ci este opţiunea oamenilor, este dreptul lor de a-şi exprima votul liber care este al fiecăruia. Un om nu reprezintă doar un simplu vot, un om nu este un obiect de care să te foloseşti o dată la 4 ani! Ar fi ca şi cum am mânca sau bea apă o dată la patru ani, nu? Un om înseamnă respect şi demnitate! Primăria şi funcţia de primar nu este o unealtă prin care să ne facilităm anumite ambiţii personale.

Ediţia: – În încheiere, aveţi un mesaj pentru cetăţenii din Mitreni care vor veni la vot?

Panait Ciprian Constantin: – Pe 5 iunie 2016 este momentul unei schimbări pentru noi toţi, este momentul să fim sinceri unii cu ceilalţi, este momentul să strângem rândurile şi să fim verticali. Sinceritatea, moralitatea, corectitudinea, solidaritatea primează întotdeauna. Dacă doriţi să-mi fiţi alături pentru binele comunei, vă rog pe 5 iunie  să mergeţi la vot şi să votaţi Panait Ciprian Constantin, un primar aproape de oameni, şi listele PSD la consiliul local şi consiliul judeţean. Vă mulţumesc!

 

 

 

 

Comentarii

comentarii

LĂSAȚI UN MESAJ

12 − 2 =