Daniel Ştefan Drăgulin: “Voi susţine implementarea de programe after-school în fiecare cartier al municipiului”

0
77

“Oamenii cu care am stat de vorbă  sunt, pe de o parte, mulțumiți pentru că așteptau de ani buni o rețea de canalizare, iar pe de altă parte se plâng de starea carosabilului. Le-am explicat că primăria va interveni, pe o porțiune a străzii Pescăruși, lunile următoare, cu o nouă lucrare privind înlocuirea rețelei de apă, neinclusă în CL8, iar apoi, după finalizarea perioadei de garanție din cadrul CL8, de un an, se va trece la asfaltare în tot cartierul Mircea Vodă, nu numai pe această arteră. Indiferent de ceea ce promit contracandidații mei, că se va asfalta în Mircea Vodă în următorul an, eu le-am prezentat cetățenilor etapele reale ce urmează a fi parcurse până la proiectul privind modernizarea străzilor, pentru care există aprobată documentația tehnică”, le-a spus Daniel Ştefan Drăgulin, cetăţenilor.

În cartierul Ceremag, oamenii au adus în atenţia candidatului PNL problemele legate de colmatarea canalizărilor din această zonă.

“Călărășenii din zonă cu care am stat de vorbă m-au felicitat că în anul 2012, când i-am rugat să aibă încredere în mine, nu am promis asfaltarea străzii IL Caragiale, ci doar am spus că o să încerc să duc acest proiect la bun sfârșit, în acest mandat, și am reușit. Mai mult, investițiile în infrastructură s-au regăsit și pe străzile adiacente acestei artere de circulație. Am întâlnit și probleme, cele mai multe legate de colmatarea canalizării, dialogul cu oamenii fiind, și de data aceasta, constructive”, a punctat Drăgulin.

Candidatul PNL pentru un nou mandat de primar al Călăraşiului a mai spus că s-a bucurat de momentul în care i-a revăzut pe unii dintre locuitorii străzii IL Caragiale, iar una dintre doleanţele unor părinţi s-a transformat într-un proiect pentru mandatul 2016 – 2020.

“Alături de ‪‎echipa PNL, am avut plăcerea de a revedea cetăţeni ai municipiului cu care am "semnat" un contract, în campania electorală din 2012, prin care m-am angajat să realizez refacerea şi modernizarea străzii IL Caragiale. A fost satisfacţia de a onora un angajament luat faţă de călărăşeni. Continui să spun că a fost o zi de campanie cu realizări având în vedere că din discuţiile purtate cu părinţii unor micuţi din Călăraşi, o doleanţă a fost lipsa programelor after-school, doleanţa care s-a transformat într-un nou proiect al mandatului 2016 -2020. Aşa cum am susţinut construirea de centre sociale arondate unor lăcaşe de cult, tot aşa voi susţine implementarea de programe after-school, astfel încât, în fiecare cartier al municipiului să existe acest tip de programe”, a declarat, Daniel Ştefan Drăgulin. 

Comentarii

comentarii

LĂSAȚI UN MESAJ

three × 1 =