DREPT LA REPLICĂ – Marian Petre Miluţ, preşedintele Consiliului de Administraţie al SC PREFAB SA

0
81

 

Preşedintele Consiliului de Administraţie al SC PREFAB SA, Marian Petre Miluţ,  a luat la cunoştinţă cu surprindere conţinutul articolului intitulat: "Marian Petre Miluţ vrea să vândă Prefab Arena la… un ceai!", postat on-line în data de 24.03.2016, ora 14:54, pe site-ul ziarului www.editia.ro, sub semnătura domnului Cătălin Niţu.

Pentru corecta informare a opiniei publice, domnul Marian Petre Miluţ doreşte să solicite redacţiei ziarului "Ediţia" publicarea prezentului „Drept la replică”:

"Domnul primar Drăgulin probabil ca suferă de amnezie şi de aceea dezinformează prin ceea ce spune. Nu mai ştie când poartă discuţiile şi nu ştie nici în ce context le-a purtat. Acea discuţie cu domnul primar Drăgulin, la ‘un ceai’, a avut loc în urmă cu patru ani, înainte de alegeri. În cadrul discuţiei respective l-am întrebat ce proiecte de viitor are în plan pentru Călăraşi şi mi-a inventat tot felul de ‘nimicuri’. I-am spus că pentru Călăraşi trebuie să facă nişte proiecte care să modifice, într-un fel, viaţa cetăţenilor. O soluţie ce a venit din partea mea a fost ca Modelu să fie cartier al Călăraşiului şi astfel soarta oamenilor din această comună ar fi putut fi schimbată. Eu n-am niciun fel de interes să construiesc blocuri în Călăraşi, dar sunt investitori care pot face asta. Referitor la stadionul ‘Prefab Arena’ de la Modelu, i-am propus să facem un parteneriat public-privat, în care primăria să vină şi să preia această bază sportivă în care s-au băgat nişte bani. Noi suntem contribuabili foarte importanţi la bugetul primăriei, cu 750.000 de lei pe an, şi, drept urmare, ne-am dorit ca şapte ani de zile să fim scutiţi de la plata impozitelor şi taxelor locale, iar în schimbul acestui lucru, puneam la dispoziţia primăriei un stadion frumos, cu tribune moderne. Eu nu puteam să vând stadionul pentru că acesta este într-o concesiune pe 49 de ani. Am dorit doar să-i dăm o utilitate. Referitor la stâlpii de iluminat, noi vindem în toată ţara. Nu înţeleg de ce la Călăraşi nu se vând aceşti stâlpi? Sunt mai multe de spus, dar deocamdată mă opresc aici. În aceşti patru ani de zile, nu numai că nu am băut niciun ceai sau nicio cafea cu domnul primar, dar nu ne-am întâlnit deloc.

Îmi exprim speranţa că, pe viitor, pentru asigurarea unei informări corecte şi obiective a opiniei publice, ziarul ‘Ediţia’ va solicita şi punctul meu de vedere, al conducerii companiei PREFAB, înainte de publicarea unui articolul în care sunt vizat."

Marian Petre Miluţ,

preşedintele Consiliului de Administraţie al SC PREFAB SA

Comentarii

comentarii

LĂSAȚI UN MESAJ

two × 4 =