„Derbedeul cu epoleți„, Marian Antohi a ajuns la Slobozia

0
192

Fostul polițist din cadrul serviciului rutier al IPJ Călărași, Marian Antohi s-a urcat beat la volan în seara zilei de 22 aprilie 2015 și pe strada București a acroșat mai multe mașini și accidentat ușor două persoane. Imediat după producerea accidentului, Antohi a părăsit locul faptei și a fost găsit a doua zi de colegii săi de la rutieră și dus în fața instanței cu propunerea de arestare preventivă.  

După mai multe procese pe rol, Curtea de Apel București l-a condamnat pe polițistul Marian Antohi la 2 ani cu executare iar în acest moment, polițistul se află deja la penitenciarul Slobozia.  

În altă ordine de idei, în cadrul serviciului rutier al IPJ Călărași au avut loc mai multe controale făcute de ofițeri ai IGPR București care s-au desfășurat anul trecut. Aceste controale au continuat și la începutul acestui an, mai mulți polițiști călărășeni fiind cercetați disciplinar, alții mai grav, pentru favorizarea unor infractori prin obținerea unor bunuri sau valori sau pentru faptul că anumite dosare sunt „pline de praf„ prin sertarele unor ofițeri de la rutieră. De remarcat că în urma acestor controale, comisar şef de poliţie, Ionel Costache s-a hotărât să iasă la pensie.  

Comentarii

comentarii

LĂSAȚI UN MESAJ

nineteen + one =