„Vă întreb pe fiecare dacă Nelu Tatu are valoare?„

0
88

„Alunecosul„ așa cum îl numesc fermierii din Vâlcelele și Floroaica pe Nelu Tatu, s-a hotărât să candideze la funcția de primar, post ocupat în acest moment de Gabriel Oroianu. Tatu și-a anunțat candidatura în urmă cu o săptămână, asta după ce s-a consultat în prealabil cu o parte din consilierii locali, dar şi cu colegul lui, primarul de la Vâlcelele „Așa este. M-am decis să candidez. Am discutat și cu Gabi și mi-a spus că el nu-şi mai doreşte încă un mandat. L-am întrebat dacă pot să mă “antrenez” eu pentru fotoliul de primar și m-a asigurat de toată susţinerea lui. Gabi (nr. Gabriel Oroianu) este prietenul meu. Am muncit mult împreună și am reușit multe lucruri bune la Vâlcelele„, a declarat Nelu Tatu, viceprimarul din Vâlcelele.

Despre Nelu Tatu se poate spune că, în acest moment, se numără printre cei mai apropiaţi oameni ai deputatului Vasile Iliuță. Tatu a fost numit viceprimar la Vâlcelele în ianuarie 2014 și a reușit prin maniera sa populistă să schimbe fața comunei Vâlcelele. Pe lângă proiectele pe care a reușit să le implementeze, alături de primarul Gabriel Oroianu la Primăria din Vâlcelele, Nelu Tatu s-a descurcat foarte bine și la capitolul sportiv. Acesta a reușit în foarte scurt timp să readucă pe harta fotbalului județean o echipă cu tradiție, Spicul Vâlcelele, fosta Steaua Floroiaca. Ca şi coloratură politică, se ştie că Tatu a activat cu mult timp în urmă în Organizaţia PSD Călăraşi, fiind inițiat în tainele politicii de Doru Ioan Tărăcilă. Cu toate acestea, Nelu Tatu a preferat să revină în politică şi a făcut acest lucru înscriindu-se, de această dată, în PDL. Astăzi, el este candidatul PNL la alegerile locale din  iunie 2016 şi devine astfel un potential candidat pentru funcţia de primar al comunei Vâlcelele. Aşa cum ne-a declarat, pentru a ajunge în fotoliul de edil, Nelu Tatu se bazează sprijinul fermierilor din acea zonă, dar şi pe susţinerea  deputatul Vasile Iliuţă.

Până în acest moment, Nelu Tatu are doar un singur contra-candidat. Pe principiul: „să încercăm și cu o femeie„ UNPR-ul a ieșit la atac cu Eleonora Voicu. „O cunosc pe Eleonora. Suntem vecini la Floroaica. Îi urez succes! Cel mai bun să câștige!”, a spus Nelu Tatu.

Comentarii

comentarii

LĂSAȚI UN MESAJ

4 − three =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.