Dunărea a învins „Barcelona„ într-un joc amical. Dincă Jr. a dat 3 goluri

0
76

Liderul Seriei I a Ligii 2, Dunărea Călărași continuă seria meciurilor amicale. Pe terenul sintetic din incinta Complexului Prefab Arena, Dunărea a învins cu 6-1 de Venus Independenţa, echipă de liga a 4-a județeană pregătită de Ilie Zeciu. Fotbaliștii lui Adrian Mihalcea au înscris câte trei goluri pe repriză, arătând că au poftă de gol, asta cu toate că golgheterul Valentin Alexandru a fost din nou menajat din cauza unei accidentări pe care o acuză, iar tânărul Alexandru Stoica este plecat cu naţionala Under 19 într-un turneu în Israel.

În prima repriză a amicalului cu Venus, Dunărea a punctat de trei ori prin Alexandru Dincă, în minutele 13, 17 şi 27, băiatul lui Dorinel Dincă, șeful AJF Călărași. Călărășenii au luat și ei un gol încasat de la fostul jucător de Liga 1 Borbely, care a fructificat o lovitură de pedeapsă acordată pentru un henţ în careu al lui Vădrariu.

În partea a doua a jocului, liderul Seriei I a mai înscris trei goluri în ultimele zece minute, prin Petre (80), Alami (83) şi Tudor (86), stabilind astfel scorul final şi cea mai clară victorie din amicale. Ultimele două reuşite au venit cu toate că Dunărea evolua din minutul 81 în inferioritate numerică, după accidentarea lui Matei. 

Dunărea Călăraşi – Venus Independenţa 6-1 (3-1)

Al. Dincă (13, 17, 27), V. Petre (80), Alami (83), B. Tudor (85) / Borbely (34 – pen.)

Dunărea (repriza I): C. Lungu – Săveanu, Botea, Bumbac, Vădrariu – Vînă, Sg. Popescu (cpt.), Dal. Dincă, Kanda, V. Andrei – M. Ştefan

Dunărea (repriza a II-a): G. Popa – Ţenea, Bg. Panait, M. Popescu, Mureşan – Preoteasa, S. Matei – V. Petre, Alami, Vădrariu (I. Tudor 62) – Al. Dincă (B. Tudor 68)

Următorul amical al Dunării Călăraşi e programat astăzi, la ora 16:00, la Ovidiu, împotriva celor de la FC Viitorul II. 

Comentarii

comentarii

LĂSAȚI UN MESAJ

4 × 5 =