Ionel Ganea: “Lucrurile, acolo, sunt mult mai complicate decât par la prima vedere!”

0
55

Dunărea Călăraşi, liderul Seriei I a Ligii 2, şi-a pierdut antrenorul într-un moment prost, atunci când avea jucătorii în cantonament, la Ciuta, în judeţul Buzău, şi se pregătea intens pentru cea de-a doua parte a campionatului.

Ionel Ganea a lăsat Dunărea Călăraşi pe primul loc în Liga a 2-a, Seria 1, cu şanse mari de play-off şi chiar la promovare. Dar doar cu şanse. Gândul suporterilor călărăşeni de a avea echipă în Liga 1 s-a spulberat. Majoritatea oamenilor de fotbal apropiaţi echipei spun că Dunărea nu mai are nicio şansă de a promova în condiţiile pe care le are acum, dar că formaţia va rămâne în Liga a 2-a, ceea ce ar face să se îndeplinească obiectivul stabilit atunci când s-a făcut pasul din Liga 3. Uşor-uşor, după despărţirea de echipă a lui Ganea, ies la iveală şi motivele care au dus la această ruptură.

Potrivit surselor ProSport, “Ganezul” a cerut o primă de promovare în săptămâna dinaintea plecării lui. Se pare că oficialii Dunării, în speţă Marian Dinulescu, vicepreşedintele Consiliului Judeţean Călăraşi, nu a fost de acord cu această cerere, motiv care l-a determinat în cele din urmă pe Ganea să plece la FC Voluntari. Acest lucru a reprezentat ultima nemulţumire care a umplut paharul şi aşa plin peste jumătate din cauza faptului că niciun jucător nu şi-a primit prima mult promisă de promovare în vara anului trecut, atunci când echipa a ajuns în Liga a 2-a. Se pare că banii s-au scurs prin alte părţi, iar acest lucru ar trebui să dea de gândit autorităţilor locale.

Citește continuarea aici! http://liga2.prosport.ro/seria-1/motivele-plecarii-lui-ganea-de-la-dunarea-lucrurile-acolo-sunt-mult-mai-complicate-decat-par-la-prima-vedere-batalia-e-foarte-mare-la-calarasi-dar-nu-pentru-a-face-performanta-14995144

Comentarii

comentarii

LĂSAȚI UN MESAJ

13 − 5 =