Filipescu a petrecut un Revelion… „de trei lulele”!

0
51

Mai mult decât atât, Filipescu ne-a spus că n-a reuşit să poarte nici măcat o discuţie cu partenerii alături de care s-a aflat la masa festivă de Revelion, petrecerea desfăşurându-se în localul unui hotel de la malul Mării Negre. Nu vă imaginaţi că şeful judeţului Călăraşi ar fi avut vreo problemă de sănătate, doar că nu a putut, efectiv, să scoată o vorbă de vină fiind exact câştigătoarea ultimei ediţii a concursului de la Pro tv, „Vocea României”, Cristina Bălan.

„Un Revelion de trei lulele. A venit aia de la „Vocea României” (n.red. Cristina Bălan) şi a cântat de mi-a spart capul! A urlat în microfon de o noapte întreagă n-am schimbat o vorbă”, s-a plâns Răducu Filipescu. Şeful judeţului a fost nemulţumit şi de faptul că formaţia şi solista Cristina Bălan aproape că nu au făcut pauză şi toată noaptea au cântat destul de tare pentru incinta în care s-au aflat petrecăreţii în noaptea dintre ani.

„Nu vă mai cânt decât o melodie şi a mai cântat două… Nu aplauda nimeni… Şi aşa s-a întâmplat toată noaptea de ne-au spart urechile!”, ne-a mai spus Filipescu, recunoscând că Revelionul petrecut la Malul Mării nu l-a încântat foarte tare.    

 

Comentarii

comentarii

LĂSAȚI UN MESAJ

five × 4 =