Marius Sbârcea: “Călăraşiul i-a acordat votul de încredere lui Gabriel Petrea”

0
71

Congresul TSD s-a reunit sâmbătă, pentru a alege noul preşedinte al organizaţiei, în urma plecării lui Mihai Sturzu de la şefia Tineretului PSD. În cursă s-au înscris trei candidaţi: Gabriela Podașcă, Gabriel Petrea şi Andrei Tinu, însă ultimul şi-a retras candidatura în timpul Congresului Rămas în cursă împotriva lui Podaşcă, Gabriel Petrea, susţinut de Liviu Dragnea, a s-a impus la vot, fiind ales preşedinte al TSD.

La finalul alegerilor, preşedintele TSD Călăraşi, Marius Sbârcea a declarat că organizaţia locală din Călăraşi i-a acordat votul de încredere tânărului Gabriel Petrea. „Călăraşiul i-a acordat votul de încredere lui Gabriel Petrea, un lider şi un om devotat partidului. Tineretul Social Democrat începe un drum care nu va fi deloc uşor, dar sigur va fi frumos. Reîncepem munca cu şi pentru tineri. Îl felicit pe prietenul meu Gabi Petrea şi îl asigur de tot sprijinul organizaţiei pe care o coordonez”, a declarat preşedintele TSD Călăraşi, Marius Sbârcea.

Gabriel Petrea este focşănean, absolvent al Colegiului Naţional Unirea, iar după terminarea studiilor a rămas în Bucureşti.

Biroul de presă al PSD Călăraşi

Comentarii

comentarii

LĂSAȚI UN MESAJ

six − one =