Program Cinema Călărași – perioada 20 noiembrie – 17 decembrie 2015

  0
  13

  20 – 22 noiembrie

  Vineri: orele 12,30

  Sambata, duminica: orele 10,30 si 12,30

  Crăiasa Zăpezii – 3D

  ·         Regia: Maksim SveshnikovVladlen Barbe

  ·         Cu: Elena Gheorghe – Gerda, Dan Cruceru – Regele, Simona Patruleasa – Craiasa Zapezii, Claudia Pavel aka Cream – Negustoreasa

  ·         Gen film: Animaţie, Aventuri, Familie 

  ·         Durata: 76 minute

  ·         Rating: AG

       Condusă de dorinţa de a construi o nouă lume, în care puritatea albului să înlocuiască emoţiile şi gerul polar să îngheţe sufletele oamenilor, Regina Zăpezii va face orice pentru a-şi păstra împărăţia şi a distruge toţi artiştii care nu sunt de acord cu viziunea ei.

  Animaţia prezintă călătoria plină de aventuri a micuţei Gerda care încearcă să îşi găsească fratele ţinut prizonier undeva în vasta întindere albă din ţinutul vrăjit de Regina Zăpezii. De-a lungul călătoriei sale, Gerda se confruntă cu multe obstacole, dar cunoaşte şi noi prieteni de nădejde.

  20 – 26 noiembrie

  Orele: 20,00

  Luni: orele 17,00 nu este proiectie

  Infernul din Amazon –  2D

  ·         Regia: Eli Roth

  ·         Cu Magda ApanowiczLorenza IzzoKirby Bliss BlantonAriel Levy

  ·         Gen film: Horror, Thriller

  ·         Durata: 103 minute

  ·         Rating: IM18                    

       Un grup de tineri activişti din New York călătoresc în jungla amazoniană pentru a milita să protejeze un trib aflat în pericol de dispariţie. În timpul zborului, avionul în care sunt tinerii are probleme şi se prăbuşeşte, iar new-yorkezii ajung ostatici tocmai în mâinile celor pentru care au venit să militeze..

  27 noiembrie – 3 decembrie

  Orele: 20,00

  Luni: orele 17,00 nu este proiectie

  Podul spionilor – 2D

  ·         Regia: Steven Spielberg

  ·         Cu: Tom HanksAmy Ryan

  ·         Gen film: Biografic, Dramă, Thriller

  ·         Durata: 135 minute

  ·         Premiera in Romania: 27.11.2015

       Podul la care face referire titlul filmului este unul real, ce face legătura între periferia fostului Berlin de Vest şi centrul oraşului Postdam, aflat anterior sub controlul Germaniei de Est. A primit numele de „pod al spionilor” în ani ’60, când serviciile secrete ale sovieticilor şi ale americanilor schimbau prizonieri în numita locaţie.

   „Bridge of Spies” spune povestea lui James Donovan (Hanks), un avocat din Brooklyn care se trezeşte aruncat în centrul Războiului Rece, când CIA îl trimite cu sarcina aproape imposibilă să negocieze eliberarea unui pilot American, după ce avionul său a fost doborât pe teritoriul Uniunii Sovietice.

  Așadar, este vorba despre un thriller dramatic amplasat pe fundalul unei serii de evenimente istorice

  4  – 6 decembrie

  Vineri: orele 12,30

  Sambata, duminica: orele 10,30 si 12,30

  11 – 13 decembrie

  Vineri: orele 12,30

  Sambata, duminica: orele 10,30 si 12,30

  Micul prinţ – 3D

  ·         Regia: Mark Osborne

  ·         Cu: Rachel McAdamsBenicio Del ToroJames FrancoMarion Cotillard

  ·         Gen film: Animaţie

  ·         Durata: 108 minute

  ·         Rating: AG

  ·         Premiera in Romania: 04.12.2015

       Redescoperiţi acum una dintre cele mai îndrăgite poveşti ale tuturor timpurilor.  Regizorul Mark Osborne, vine acum cu prima adaptare animată a legendarei capodopere a lui Antoine de Saint-Exupéry,  Micul prinţ.

  Eroina povestirii este Fetiţa, pe care mama sa o învaţă cum să se poarte în lumea adulţilor. În acest proces intervine un vecin cumsecade, dar cam excentric, Aviatorul. Acesta îi prezintă micii sale prietene  o lume extraordinară, în care totul este posibil. Este lumea pe care i-a prezentat-o, la rândul său, Micul prinţ .

  Aici începe călătoria magică şi emoţionantă a Fetiţei în universul Micului prinţ.  Iar Fetiţa îşi redescoperă copilăria şi învaţă că cel mai important lucru este să ai prieteni şi să înţelegi esenţialul vieţii prin prisma inimii; căci esenţialul nu poate fi văzut cu ochiul liber, ci poate fi cunoscut cu adevărat doar prin prisma sufletului.

  4 – 10 decembrie

  Orele: 20,00

  Luni: orele 17,00 nu este proiectie

  In inima marii – 3D

  ·         Regia: Ron Howard

  ·         Cu: Chris HemsworthCillian MurphyBrendan Gleeson

  ·         Gen film: Dramă

  ·         Durata: 121 minute

  ·         Premiera in Romania: 04.12.2015

       Inspirat de bestseller-ul omonim semnat de Nathaniel Philbrick, apreciatul regizor Ron Howard aduce din decembrie pe marile ecrane aventura „În Inima Mării”.

  În iarna anului 1820, ambarcaţiunea Essex este atacată şi distrusă de o balenă uriaşă cu o voinţă distrugatoare parcă planificată. „În Inima Mării” surprinde dezolanta imagine de după asalt şi lupta pentru salvare a echipajului captiv în mijlocul vastei întinderi de apă. Cei câţiva supravieţuitori dintr-o barcă ating limita imposibilului pentru a rămâne în viaţă.

  Trecând prin furtuni devastatoare, foamete, panică şi disperare, oamenii vor ajunge să pună la îndoială propria credinţă, moralitatea şi chiar valorile umane după care se ghidează. În tot acest timp, căpitanul caută o modalitate de a se ghida în larg şi de a-şi duce la ţărm echipajul, pe când secundul său devine obsedat de dorinţa de a captura fioroasa balenă.

  11 – 17 decembrie

  Orele: 20,00

  Luni: orele 17,00 nu este proiectie

  Secretul – 2D

  ·         Regia: Billy Ray

  ·         Cu: Julia RobertsChiwetel EjioforNicole Kidman

  ·         Gen film: Mister, Thriller

  ·         Premiera in Romania: 04.12.2015

       O echipă strâns sudată de investigatori FBI formată din Ray (Chiwetel Ejiofor) și Jess (Julia Roberts), alături de procurorul districtual care îi supervizează, Claire (Nicole Kidman), e distrusă când descoperă că fiica adolescentă a lui Jess a fost ucisă în mod brutal și fără vreun motiv aparent.

  Acum, 13 ani mai târziu, după ce l-a căutat obsesiv pe ucigaș, Ray descoperă, în sfârșit, un nou indiciu despre care e convins că îl va ajuta să rezolve cazul, să-l prindă pe criminal și să aducă liniștea sufletească membrilor echipei sale. Dar nimeni nu e pregătit pentru secretul șocant pe care îl va aduce la iveală efectul distructiv al răzbunării personale asupra sufletului omenesc.

  Trecutul și prezentul se întrețes pe măsură ce misterul își arată profunzimi din ce în ce mai sumbre, iar granițele dintre dreptate și răzbunare sunt tot mai neclare. Apare, așadar, întrebarea: cât de departe ar merge cineva pentru a îndrepta un rău inexplicabil?

  Comentarii

  comentarii

  LĂSAȚI UN MESAJ

  five × 1 =

  Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.