Spicul Vâlcelele / Nelu Tatu: „Am spus de anul trecut că ne vom bate la promovare„

0
85

Spicul Vâlcelele era campionatul trecut, nu ciuca bătoilor, dar o trupă de pluton care nu emitea prea mari pretenții. În noul sezon, la Vâlcelele s-au schimbat multe. Acest lucru se vede atunci când te uiți la clasamentul Ligii a 5-a, Seria B. Echipa este finanțată de „gigantul„ holding „Iliuță„, „Ylia-Agro„ care aparține deputatului călărășean Vasile Iliuță, și-a făcut un stadion aproape de Liga a 3-a iar Nelu Tatu, viceprimarul comunei Vâlcelele este „vinovatul„ principal.

Acesta a reușit să aducă la echipă „dubla„ Păun-Onofrei și a ajuns cu formația sa să lupte pentru promovare. „Am spus de anul trecut că ne vom bate în sezonul următor pentru promovare. Nu am glumit. Eu când spun o vorbă așa rămâne. Jucătorii vor face tot posibilul să nu-i dezamăgească pe sponsorii acestei echipe cu tradiție în fotbalul călărășean„, a afirmat Nelu Tatu, viceprimarul comunei Vâlcelele.

În acest sezon, după 11 etape, Spicul este liderul seriei B cu 28 puncte, având 9 victorii și o singură înfrângere cu cel mai bun atac din Liga a 5-a, 47 de goluri marcate. Etapa trecută, Spicul a trecut cu 2 – 1 de Steaua Lupșanu. În luptele directe cu contracandidatele Seriei B, Vâlcelele a pierdut cu Dor Mărunt dar a câștigat cu Zarea Cuza Vodă, două formații care se luptă să ajungă în Liga a 5-a. 

Rezultate / etapa a 11-a

Avântul Pietroiu 1 – 4 Fortuna Tămădău

Zarea Cuza Vodă 3 – 2 Tricolorul Jegălia

AS Gâldău 3 – 1 Viitorul 2012 Dichiseni

Steaua Lupșanu 1 – 2 Spicul Vâlcelele

Viitorul Valea Argovei 1 – 2 Petrolul Ileana

FC Independența 0 – 2 Avântul Dor Mărunt

Liga 5 / Primele 3 clasate / Seria B:

1          Spicul Vâlcelele          11        9          1          1          47-14   28p     

2          Avântul Dor Mărunt   10        8          0          2          31-12   24p     

3          Zarea Cuza Vodă        11        8          0          3          39-24   24p

Comentarii

comentarii

LĂSAȚI UN MESAJ

3 − 3 =