Ionel Ganea: „Îi mulțumesc lui Gică Hagi”

0
57

Antrenorul Dunării, Ionel Ganea, a spus după victoria cu Buzău că diferența dintre cele două echipe a făcut-o și partea financiară, principalul „adversar„ al celor din Buzău. Nu aș vrea să fiu în pielea celor de la Buzău. Cunosc puțin situația de acolo. Eu nu vreau să vorbesc despre problemele de la alte cluburi, pentru că nu am nicio calitate. Dar este o diferență între echipele cu jucători plătiți la zi si cele cu jucători plătiți cu întârziere. Sincer, eu, personal, nu vreau să mă bucur. Este munca băieților mei pe care îi antrenez, vreau să îi felicit pentru un meci foarte bun”, a declarat Ganea. 

De aceeași părere a fost și antrenorul de la Gloria, Ion Viorel, acesta punând accentul pe situația financiară dezastruoasă. ”S-a ajuns prea departe și s-ar putea ca acest meci de la Călărași să fie ultimul pentru Gloria Buzău. Umilință ca asta n-am văzut în viața mea. Asta e diferenta dintre o echipă plătită la zi și una neplătită de atâtea luni„, a spus Ion Viorel

”Pe lângă Stoica, îl mai am și pe Preoteasa, tot de la Academia Hagi. Vreau să-i mulțumesc pe această cale lui Gică Hagi”. În final, tehnicianul Dunării Călărași a comentat programul ulterior al echipei sale. ”Mai avem încă opt partide în acest an, trei din tur și cinci din retur. Va fi foarte greu pentru noi. Eu îmi doresc să termin cât mai sus în clasament, dar intervin și alți factori. Vremea se răceste, vor fi terenuri mai grele. Sper să nu apară accidentarile”, a mai spus Ionel Ganea.

Comentarii

comentarii

LĂSAȚI UN MESAJ

four × 5 =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.