FOTO / Dunărea Călărași a umilit Gloria Buzău

0
15

Trupa de pe malul Borcei, Dunărea Călărași a reușit astăzi un meci spectaculos, plin de goluri. Cei aproximativ 1000 de spectatori prezenți pe stadionul Municipal din Călărași au văzut un meci frumos practicat de echipa gazdă și o „umbră„ a unei echipe cu tradiție în fotbalul românesc, Gloria Buzău.

Cel mai frumos gol al partidei a fost marcat de Bodo Kanda în minutul 10. Mijlocașul călărășean a transformat o lovitură liberă de la 16 metri, un șut plasat care a trimis balonul mai întâi în bara laterală iar apoi s-a oprit în plasa lui Stoicescu. Cel mai bun jucător de pe teren în meciul de azi, Alexandru Stoica, un tânăr fotbalist cu calități de Liga 1, își trece numele pe tabela de marcaj în minutul 23 după o cursă de aproximativ 25 m. face 2 – 0 pentru Dunărea. Același Stoica continuă sarabanda golurilor cu reușita din minutul 29, 3 – 0. Când centralul Cornel Marcu din Constanța se pregătea să fluiere finalul primei părți, Stoica face hattrick după ce a reluat din careu cu capul o centrare venită de la Laurențiu Buș (45+1). 

În partea secundă, nici nu se așează bine oficialitățile prezente la tribuna oficială, după un protocol pe cinste că L. Buș transformă o lovitură de pedeapsă, scor 5 – 0 (47), scoasă de Țenea în careul advers. Ionel Ganea îl introduce pe teren în minutul 61 pe golgeterul Dunării, V. Alexandru iar acesta confirmă acest lucru la un minut de la reluare când marchează pentru 6 – 0. La acest rezultat, antrenorul buzoienilor, Ion Viorel asistă înmărmurit pe banca de rezerve, fără nicio reacție, până la finalul partidei. V. Alexandru (73) și A. Stoica (80) duc scorul la 8 – 0 pentru Dunărea în rezultatul etapei.  

Călărășenii se pregătesc acum pentru următoarea rundă, de sâmbătă 31 octombrie atunci când vor juca un adevărat derby. Dacia Unirea Brăila se află la egalitate de puncte (16) cu trupa lui Ionel Ganea și ocupă locul 6 în vreme ce călărășenii sunt pe 5 cu un golaveraj mai bun. De remarcat și faptul că Dunărea are cea mai bună apărare din această serie I, echipa lui Ganea având doar 4 goluri primite până acum. 

Echipele: 

Dunărea Călărași: C. Lungu – Ţenea, Bg. Panait (cpt.), M. Popescu, M. Mureşan (acc. 34 Vădrariu), Kanda, Preoteasa (54 V. Petre), S. Matei, Sg. Popescu (60 V. Alexandru), L. Buş, Al. Stoica

Rezerve: G. Popa – Bumbac, Vădrariu, Săveanu, Himcinschi, V. Alexandru, V. Petre.
Antrenor: Ionel Ganea.

Gloria Buzău: Stoicescu – Chivu, Dăniţă (cpt.), Vîrtej, G. Ghiţă (acc. 75 Koprindzhiyski), A. Iordache, G. Marcu, C. Dumitrescu, N. Popescu, Stąporski, Pălimaru
Rezerve: D. Sârbu – Al. Ioniţă, Ghinea, Agache, Răduca, Koprindzhiyski, Bg. Bălan.
Antrenor: Viorel Ion.

Arbitru: Claudiu Cornel Marcu (Constanţa); Asistenţi: Mihaela Ţepuşă (Bucureşti) şi Cristian Voicu(Focşani).

 

Rezultate / etapa a 10-a: 

Academica Clinceni – Dacia Unirea Brăila      4-1

Ceahlăul – SC Bacău   2-3

Dunărea Călărași – Gloria Buzău 8-0

Balotești – ACS Berceni  1-1

Farul – Oțelul     1-0

Vezi mai jos – pe AFC Dunărea TV toate golurile marcate în meciul cu Buzău!

Comentarii

comentarii

LĂSAȚI UN MESAJ

14 + 16 =