Pentru normalitate! Dr. Adrian Stanciu își reia activitatea!

  0
  53

  Conducerea Spitalului Marie Curie a decis că medicul pentru care părinţii au ieşit în stradă nu va fi înlocuit. Decizia în cazul doctorului pediatru Adrian Stanciu a fost luată ieri, de managerul Daniel Buzatu şi Consiliul de Administraţie (CA) al Spitalului MS Curie.

  Peste 100 de părinţi au ieșit în stradă în zona Spitalului "Marie Curie" și au făcut o petiție online pentru a cere să nu fie schimbat din funcţia de şef de secţie medicul Adrian Stanciu, pe motiv că nu mai e cadru universitar. Amintim faptul că dr. Stanciu a afirmat într-un interviu la TVR, în urmă cu câteva zile, că dacă va fi înlocuit din funcţia de şef de secţie Pediatrie 3, va părăsi spitalul MS Curie, pentru că nu îşi poate asuma răspunderea pentru cazuri grele dacă nu va coordona secţia. 

  "Mulţumesc pentru gânduri. Ca şi părinte ştiţi cum să apăraţi dreptul copilului dumneavoastră. Nu mă apăraţi pe mine. Ci normalitatea. Nu poate oricine să devină decident pentru sănătatea copiilor dumneavoastră numai că e soţie de profesor şi fost ministru şi cu o "impresionantă" carieră de hârtie, fără nici minima practică medicală", a declarat dr. Adrian Stanciu pentru gândul.info.

  Comentarii

  comentarii

  LĂSAȚI UN MESAJ

  4 × 2 =