Rezultat istoric pentru Dunărea la Ceahlăul. Valentin Alexandru, triplă!

0
57

Dunărea a făcut un meci bun la Ceahlăul în fața echipei de sub Pietricica. Călărășenii ar fi putut deschide scorul încă din min. 3 al meciului, atunci când Laurențiu Buș nu l-a putut învinge pe portarul Calancea dintr-o lovitură de la 11 metri. Dunărea a continuat apoi să domine partida cu Ceahlăul și după câteva ratări semnate de V. Alexandru, Stoica și Popescu, călărășenii reușesc să deschidă scorul în minutul 38 prin atacantul „pur sânge„, Valentin Alexandru (foto). 

În partea secundă, Dunărea a continuat să fie la cârma jocului. Trupa lui Ganea nu s-a mulțumit doar cu un gol pe tabela de marcaj și a apăsat mai tare pe pedala de accelerație. În minutul 59, același Valentin Alexandru mai marchează o dată în poarta lui Calancea în urma unei lovituri de pedeapsă, scor 0-2 (59). Cei de la Ceahlăul, probabil presați de faptul că nu mai au posibilitățile necesare de a mai evolua în continuare în Liga a 2-a, cedează complet în minutul 67 când V. Alexandru duce scorul la 3 – 0 pentru Dunărea la capătul unui joc excelent făcut de Dunărea, un rezultat care ridică foarte mult moralul jucătorilor de pe malul Borcei înaintea derby-ului seriei 1 din Liga a 2-a cel cu Rapid București de pe 7 octombrie de la Călărași, meci care se joacă la ora 15:00.  

Costică Ștefan: „Urmează derby-ul cu Rapid București„

Costică Ștefan, președintele clubului Dunărea Călărași s-a declarat mulțumit de prestația elevilor lui Ionel Ganea. Acesta a declarat pentru editia.ro, imediat după meci faptul că Dunărea a dominat la toate capitolele.

„Băieții s-au prezentat exemplar, au făcut un meci foarte bun astăzi, poate cel mai bun având în vedere rezultatul de pe teren. Am avut marea ocazie să deschidem scorul foarte repede dacă în minutul 3 Laurențiu Buș nu rata un penalty. Dar, am dominat și am practicat un fotbal frumos, un meci cu detoate și cu eliminări și cu un Vali Alexandru în formă maximă. Urmează derby-ul cu Rapid București, un meci pe care îl vom juca miercuri, 7 octombrie și la care așteptăm foarte mulțu suporteri călărășeni să susțină această echipă minunată, Dunărea„, a declarat președintele clubului călărășean, Costică Ștefan. 

Ceahlăul Piatra Neamț: Calancea – Gheorghiu, Massela, Cazan, Stahie – Tăbăcariu (82 Mateiaș), Stana (46 Căruță) – Popadiuc (70 Iovu), Ştefănescu, Margină – Nedelcu.
Antrenor: Costel Ilie.

Dunărea Călărași: Lungu – Ţenea, Panait, Bumbac, Mureşan – Matei – L.Bus (46 Vădrariu), M.Popescu (67 Kanda), Saifeddine, Stoica (67 Preoteasa) – V.Alexandru.
Antrenor: Ionel Ganea.

Arbitru: Florin Andrei (Târgu Mureş); Asistenţi: Adrian Vornicu (Iaşi) şi Theodora Apostu (Bacău).

Rezultate / etapa a 6-a

CS Balotești – Bucovina Pojorâta 1-0

ACS Berceni – Rapid CFR Suceava 1-3

Ceahlăul Piatra Neamț – Dunărea Călărași 0-3

Farul Constanța – Dacia Unirea Brăila 1-1

Oțelul Galați – SC Bacău 0-1

Rapid București – Academica Clinceni 1-0

Etapa a 7-a, miercuri, 7 octombrie: 

Gloria Buzău – Oțelul

SC Bacău – Berceni

Rapid Suceava – Balotești

Bucovina Pojorâta – Farul C-ța.

Dacia Unirea – Ceahlăul

Dunărea Călărași – Rapid București

Academica Clinceni – va sta. 

Primele 4 clasate / Seria 1

1          Dacia Unirea Brăila     13       

2          ASC Bacău                 13                   

3          Rapid București          12

4          Dunărea Călărași         12

 

Comentarii

comentarii

LĂSAȚI UN MESAJ

eleven + 13 =