Prinși la pescuit cu curent electric!

0
54

La sfârşitul săptămânii trecute, poliţişti din cadrul Serviciului Judeţean de Poliţie Transporturi Călăraşi au depistat doi bărbaţi, care braconau în apele fluviului Dunărea. La km fluviul 361, au fost prinşi P. Petronel, de 30 ani, şi N. Constantin, de 29 ani, ambii din municipiul Călăraşi, care foloseau o ambarcaţiune neînmatriculată, propulsată de un motor, în care a fost găsit un dispozitiv de pescuit electric. Cu ajutorul acestuia, cei doi bărbaţi au reuşit să captureze 10 kg de peşte din specia somn.

Ambarcaţiunea, motorul, dispozitivul electric, acumulatorul şi peştele capturat au fost ridicate de poliţişti în vederea continuării cercetărilor sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de pescuit electric, deţinerea aparatelor şi dispozitivelor care distrug resursele acvatice vii prin curentare, electrocutare.

La km fluvial 345, pe malul drept al fluviului Dunărea, pe raza comunei comuna Lipniţa, judeţul Constanţa, a fost depistat T. Ionuţ, de 32 ani, din comuna Oltina, judeţul Constanţa, care ar fi achiziţionat de la marinarii de pe o navă şlep 3000 kg de porumb boabe, ambalat în saci ce se aflau într-un tractor cu remorcă, la momentul depistării.

Cercetările vor fi continuate de către poliţiştii Serviciului Judeţean de Poliţie Transporturi Călăraşi pentru săvârşirea infracţiunii de gestiune frauduloasă, întreaga cantitate de porumb fiind indisponibilizată.

Comentarii

comentarii

LĂSAȚI UN MESAJ

eleven + one =