O fetiță de 3 ani a murit la Spitalul Județean Călărași! DSP-ul nu știe nimic!

  0
  64

  Luni, 14 septembrie, în jurul orei 16:00 o fetiță de numai 3 ani din localitatea Modelu a decedat la Spitalul Județean Călărași. Cauza? De la o conservă, nu se știe de care, asta din spusele Managerului Spitalului Județean, Romulus Șerban. „Fetița era foarte deshidratată și vărsa în continuu. Și mama ei s-a simțit rău. Când au ajuns la spital ne-au spus că au consumat o conservă! Nu am mai avut cum să o trimitem la București pentru că starea fetiței era gravă și se încerca stabilizarea ei. Din păcate nu am mai avut ce să facem. Eu cred că părinții au ajuns prea târziu la spital„, a declarat pentru editia.ro, directorul Romulus Șerban. 

  Pornind de la declarația directorului Romulus Șerban, cum că fetița ar fi gustat împreună cu mama ei dintr-o conservă, am contactat Direcția de Sănătate Publică Călărași. Stupoare! La această instituție nimeni nu știa nimic, la trei zile de la decesul fetiței. „Noi nu am aflat despre acest caz. Ne vom interesa și vom vedea care au fost cauzele. Dacă a fost vorba de conservă și de care? Trebuia să fim sesizați în primul rând de cei Spitalul Județean Călărași! Așa era normal, noi nu aveam de unde să știm„, ne-a declarat un reprezentant al DSP Călărași.  

  Inspectoratul de Poliție Județean Călărași, prin purtătorul de cuvânt, Ramona Tudor, ne-a precizat faptul că s-a deschis deja un dosar penal în acest caz pentru a se stabili cauzele decesului, suspecte de altfel.

  Comentarii

  comentarii

  LĂSAȚI UN MESAJ

  eight + 12 =