Handbal / Ion Dumitru și-a dat demisia din funcția de președinte al AHC Dunărea

0
54

Inițial, am încercat să evităm acest subiect pentru că el nu este destul de interesant când vine vorba de numele lui Ion Dumitru, directorul Hotelului Călărași și până mai zilele trecute, președintele clubului de handbal AHC Dunărea Călărași. Însă, privind din alt aspect, am aflat, pe surse, care a fost motivul principal pentru care Dumitru și-a dat demisia. 

Plecarea lui Dumitru s-a simțit imediat. Site-ul echipei de handbal, (ahcdunarea.ro), a fost suspendat. Un site care se pare a fost făcut la comanda sa și care ar fi costat o grămadă de bani, spunem noi publici, a fost închis. Practic, Dumitru și-a luat și site-ul cu el când a părăsit gruparea călărășeană. În fapt, acesta nu a părăsit clubul în definitiv. 

Director de hotel, Dumitru s-ar fi plâns apropiaților că pierde mulți bani cu cazarea handbaliștilor. Dumitru s-a lăudat de multe ori că Șania & Co. stau la hotelul din Călărași gratis fără să plătească niciun leuț. Noi nu credem o așa gogomănie. Nimic pe lumea aceasta nu este gratis, mai ales în asemenea condiții. Ion Dumitru și-a dat demisia, în acte de la club ca să poată „jongla„ mai bine bănuții publici care vin pentru susținerea acestei formații la Călărași. Practic, Dumitru nu mai figurează ca șef la club și are mână liberă la a încasa o grămadă de bani care vin de la Consiliul Județean și Primăria Călărași, fără ca nimeni să-l bată la cap că ar fi incompatibil. În esență, Ion Dumitru n-a făcut nimic pentru handbal, el doar a beneficiat de pe urma acestei echipe. 

Din acest aspect știrea devine destul de interesantă și trebuie speculată la maxim. Faptul că Dumitru și-a dat demisia nu este o tragedie, este un lucru bun pentru handbalul călărășean.

Referitor la cine vine președinte în locul lui Ion Dumitru, multă lume ne-a întrebat și am avut și un răspuns. Noi credem că cel mai în măsură să preia frâiele echipei de handbal ar fi Aihan Omer, chiar antrenorul echipei. Un om cu mari calități, foarte cunoscut pe plan național și chiar internațional. 

Comentarii

comentarii

LĂSAȚI UN MESAJ

eight + nine =