Popescu de la AJOFM, fals în declarația de avere?

0
142

Adjunctul de la AJOFM Călărași merge din gafă în… gafă! În declarația de avere depusă pe 11.05.2015 şi postată pe site-ul ANOFM, l-am prins pe Cătălin Popescu cu „fofârlica„. Acesta a trecut în respectivul document un teren de 1000 mp. pe care îl are la munte în Brașov și, cum era normal, anul dobândirii ca fiind 2010. 

Căutând printre celelalte declaraţii de avere, completate de Popescu cu mâna lui, după anul 2010,  constatăm cu surprindere că în următorii ani acest teren ba apare, ba dispare! Astfel, deşi terenul a fost cumpărat în 2010 în declaraţia de avere din 2011 acesta nu apare şi nici un an mai târziu în 2012. Culmea(?!) terenul cu pricina reapare în declaraţia de avere a directorului executiv adjunct al AJOFM Călăraşi, Cătălin Leonard Popescu, din anul 2014!

Aşadar, pe principiul jocului “alba –neagra” cam aşa s-a întâmplat şi cu terenul dobândit de oficialul de la AJOFM Călăraşi, acesta având impresia că dacă prietenii din IPJ Călăraşi nu oferă informaţii publice presei, la fel şi celelalte instituţii de control, cum ar fi ANI, nu se vor sesiza cu privire la acest aspect. Pentru că, aşa cum reiese din verificările noastre, este foarte clar că adjunctul de la AJOFM a încercat să-şi cam ascundă averea sau, de ce nu, a făcut-o puţin pierdută  vreo doi ani! Şi dacă nu a făcut-o cu bună ştiinţă, atunci vine întrebarea: “o fi completat declaraţia de avere pe vreo terasă din Călăraşi, după ce a consumat câteva sticle de alcool?”

Comentarii

comentarii

LĂSAȚI UN MESAJ

three + 3 =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.