Șoc! Bogatu și Petrescu se întâlnesc în prima etapă! Derby-ul orgoliilor!

0
53

În această dimineaţă, sala ”Nicolae Dobrin” de la Casa Fotbalului a fost gazda tragerii la sorţi a poziţiilor din tabelele Berger ce au stat la baza alcătuirii calendarului competiţional al Ligii 3. Cele 75 de echipe înscrise au fost împărţite în cinci serii, componenţa acestora fiind validată prin decizia Comitetului Executiv al FRF din 27 iulie 2015 şi modificată prin decizia Comitetului de Urgență al FRF din 12 august, scrie site-ul www.frf.ro.

Cele două reprezentative ale județului nostru în Liga a 3-a, Seria a 2-a, CSM Oltenița și Înainte Modelu se vor întâlni în prima etapă a sezonului. Derby-ul va avea loc pe stadionul nou promovatei, CSM pe 29 august. Oltenița este singura echipă care nu a jucat meciul de baraj pentru promovarea în Liga a 3-a, asta pentru că formația FC Chitila nu s-a prezentat din cauza unor probleme financiare. Înainte Modelu, echipa antrenată de Valeriu Petrescu a avut un sezon bun în Liga a 3-a, sezonul trecut. Modelu a treminat pe locul 7 în clasament cu 39 de puncte în 26 de meciuri. 

Rivalitatea dintre cele două echipe este foarte mare. În afară de micile tachinări dintre Bogatu și Petrescu, echipele sunt susținute financiar de doi primari care fac parte din partide diferite. La Oltenița, primarul Petre Țone de la PSD este „suporterul nr. 1„ al echipei iar la Modelu, Gheorghe Dobre de la PNL a avut mare ambiție să ducă echipa în Liga a 3-a asta după ce a construit un stadion nou în comună. 

Click pe foto de mai jos pentru a vedea programul celor două echipe din Liga a 3-a!

Comentarii

comentarii

LĂSAȚI UN MESAJ

14 − 7 =