ALBUM FOTO. Distracţie maximă la Zilele Oraşului Lehliu Gară!

0
98

“Deja ne-am obişnuit ca în fiecare an să dedicăm oraşului nostru un eveniment la care să ne bucurăm cu toţii. Îmi doresc ca în fiecare an să ne vedem aici în număr cât mai mare, o zi importantă pentru noi, pentru comunitate, să ne aplaudăm şi să ştim să ne apreciem oamenii de lângă noi, acele personalităţi care ne duc mai departe numele localităţii”, a spus în cuvântul său de deschidere al evenimentului, Iulian Iacomi, primarul oraşului Lehliu Gară.  

Momentul a continuat cu premierea unor personalităţi locale, prilej cu care au fost răsplătiţi cu titlul de “Cetăţean de Onoare” şi diplome aniversare veteranii de război, o parte din cadrele didactice ale oraşului, dar şi elevi cu rezultate excepţionale obţinute la diferite concursuri şcolare.

“Suntem foarte bucuroşi astăzi să-i avem în mijlocul nostru pe cei care, oriunde au fost, în această ţară sau dincolo de graniţele ei, au făcut cunoscut  numele oraşului Lehliu Gară, prin profesorii lor care i-au educat şi au ştiut să-i îndrume în a obţine cât mai multe premii pentru localitatea noastră”, a spus Iacomi.

De asemenea, edilul a adus cuvinte de laudă şi unor personalităţi din administraţia locală sau foşti profesori:

“Domnul Valentin Stoica, fostul viceprimar al localităţii, care şi-a adus contribuţia la dezvoltarea acestui oraş, domnului Marin Pătârlăgeanu, “nea Marin”, aşa cum îl ştim toţii, o viaţă întregă a fost alături de noi, alături de tânăra generaţie, care a făcut sport şi care întotdeauna a fost prezent 24 din 24, printre cei care mă număr şi eu, care au jucat fotbal. A fost o onoare pentru noi, dar în această zi trebuie să-i apreciem, să-i respectăm, să-i aplaudăm şi, în fiecare an, să spune jos pălăria în faţa acestor minunaţi oameni. Felicitări copiilor, părinţilor, profesorilor şi tuturor cetăţenilor oraşului Lehliu Gară! Aveţi tot respectul nostru, al administraţiei locale!"

Potrivit viceprimăriţei Ştefania Moga, sărbătoarea dedicată Oraşului Lehliu Gară a fost organizată în fiecare an, începând cu 2008.

“Din 2008 nu a existat niciun an fără Zilele Oraşului Lehliu Gară. În 2008 a fost primul an şi de atunci în fiecare an, în luna august, se organizează Zilele oraşului. Trebuie să precizăm că fără sprijinul sponsorilor nu am fi putut să desfăşurăm în bune condiţii acest eveniment. Toată această activitate este făcută numai pe bani din sponsorizări, la fel şi premiile care au fost primite de către elevii olimpici, profesorii coordonatori şi cei care au împlinit 50 de ani de căsătorie. Absolut toată cheltuiala acestui eveniment este din sponsorizări. Nu am avut bani din bugetul local alocaţi pentru acest evenimentul. Am avut foarte mulţi spectatori, stadionul a fost plin. Eu cred că şi anul acesta au fost prezenţi aproximativ 30.000 de spectatori, în toate cele trei zile dedicate acestei manifestări locale”, a declarat Ştefania Moga, viceprimarul Oraşului Lehliu Gară.   

Cu referire la proiectele de viitor în oraşul Lehliu Gară, Ştefa nia Moga a spus:

“Deja este ca şi demarat, pentru că s-a dat ordinul de începere al unui proiect de 9 km de străzi, deci se începe asfaltarea în Lehliu cu bani de la Guvern şi de asemenea, suntem pe final în ceeace priveşte lucrările de reabilitare al Ambulatoriului. Am fi vrut ca acum, la zilele oraşului să facem şi inaugurarea acestei investiţii, numai că nu ţine numai de noi, suntem într-un program al proiectului şi atunci când vom face inaugurearea poate că vom mai crea uu eveniment public. Cred că cel târziu în luna septembrie vom tăia panglica la noul Ambulatoriu din oraş.”

Trebuie remarcat faptul că, evenimentul de la Lehliu Gară s-a desfăşurat în cele mai bune condiţii, fără incidente majore, aceasta şi datorită vigilenţei echipajelor de jandarmi şi poliţie care au asigurat paza şi ordinea pe tot parcursul celor trei zile de sărbătoare. De asemenea, o bilă albă o primesc organizatorii manifestării pentru simplul fapt că persoanele angajate să aibă grijă de curăţenia pe stadion, nu au lăsat să rămână pe jos nici măcar o hârtie! 

 

 

Comentarii

comentarii

LĂSAȚI UN MESAJ

eighteen − two =