Deputata Maria Dragomir îşi continuă activitatea politică în PSRO

0
57

Astfel, după ce o bună perioadă de timp rămăsese singurul parlamentar care nu mai făcea parte din niciun partid, în cadrul unei conferinţe de presă, susţinută la sediul PSRO din Călăraşi, Maria Dragomir s-a arătat foarte mulţumită de alegerea făcută.

 

“Eu împreună cu echipa mea pornim la un drum nou şi am aderat la Partidul Social Românesc. Probabil că sunteţi surprinşi că vedeţi această mişcare, dar nu mai era cazul să rămân unde am fost, tocmai pentru că eram singurul parlamentar care rămăsesem fără partid. Deşi partidul din care făceam parte există, însă cum nimic nu mai e viabil atunci am hotărât, după multe discuţii şi consultări, să facem pasul de a adera la acest partid. Cred foarte mult în acest proiect și în această construcție și sunt convinsă că vom reuși, în 2016, aici la Călărași, dar și în toată țara, să obținem rezultate bune, aceastapentru că, în acest partid sunt oameni cu mult bun simț, profesioniști, și politic, dar și profesional, oameni serioși cu care ne mândrim și putem face o echipă foarte bună. Toată echipa care a fost cu mine este aici și chiar au apărut persoane noi care nu am mai făcut politică, sunt oameni destul de serioși și cred că societatea are nevoie de asemenea oameni nepătați. La nivel de Călărași sunt convinsă că vom obține un scor foarte bun. Sincer, cred că vom face un lucru bun, avem un partid cu care ne mândrim. Timpul le va rezolva pe toate și își va spune cuvântul”, a declarat Maria Dragomir.

Cât priveşte participarea domniei sale pentru o candidature la viitoarele alegeri, noul deputat PSRO, Maria Dragomir s-a arătat rezervată, dar precizând că la momentul respective îşi va face cunoscute intenţiile politice.

 

Prezent la Călăraşi, preşedintele PSRO, Mircea Geoană a ţinut să puncteze că membrii PSRO au pornit la drum animați de dorința de a da adevăraților social democrați, stângii românești și națiunii șansa unui nou început pentru că Partidul Social Românesc crede într-o nouă regulă a jocului în politică, economie și societate, fundamentată pe cinste, competență și patriotism. De asemenea, Geoană a adus în discuţie Noul Proiect de Ţară ce vine în întâmpinarea celor care împărtășesc alt crez ideologic, dar sunt animați de același ideal național.

”Vom reporni ascensorul social, sprijinind munca, creând condiții de afirmare și succes în viața fiecărui român, indiferent de locul, clasa sau grupul social din care fac parte. PSRO militează pentru ”O Bună Societate” ca bază a unui nou model de țară în care inițiativa privată și efortul comunității se potențează reciproc. În acest sens, propunem o regândire profundă a implicării statului în problemele cu aspect social și de politică economică, punând accent pe cetățenia activă și pe reclădirea din temelii a sistemului de asistență social, dirijând resursele de protecție socială doar către cei cu adevărat vulnerabili. (…) Varianta unui partid nou de stânga autentică şi social, şi românesc este calea care va avea succes în viitor. Prima etapă este legată de alegerile parlamentare, de alegerilelocale de la anul şi vom face o figură frumoasă”, a spus președintele PSRO, Mircea Geoană.

La întâlnirea de la Călăraşi au mai fost prezenţi, alături de preşedintele PSRO, Mircea Geoană, senatorul Cătălin Croitoru (prim-vicepreședinte al PSRO), Florentin Simion – secretar general, Doru Mihai Giugula – consilier general, președinții organizațiilor județene Buzău și Constanța, Robert Nicu – președintele Organizației Naționale de Tineret a PSRO, deputatul Liliana Ciobanu (președinta Organizației Județene PSRO Giurgiu), deputatul Florentin Gust (vicepreședinte al regiunii Oltenia), deputatul Dumitru Chiriță, precum și Oana Niculescu Mizil, fosta președintă a PSD Călărași.

Comentarii

comentarii

LĂSAȚI UN MESAJ

twenty − one =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.