Andrei Valentin. El este „Leo Messi„ de Călărași!

0
89

Cum a fost când ai marcat golul victoriei cu Modelu?

Andrei Valentin – „Cum sa fie… smiley Extraordinar! Mă bucur că am reușit să marchez pentru că se simțea o presiune foarte mare pe echipă deoarece la Tunari Juventus conducea și noi puteam pierde promovarea. Important era ca noi să câștigăm și indiferent cine marca, bucuria era la fel de mare„.

Prin golul tau… Dunărea a urcat în B. Cum te simți?

„Dunărea a promovat în Liga a 2-a datorită echipei, antrenorilor și conducerii care timp de un an au muncit enorm pentru îndeplinirea obiectivului propus. Golul marcat de mine a fost cireașa de pe tort. Sunt foarte fericit că din toamnă Dunărea va juca cu echipe mari din fotbalul Românesc și va putea să își demonstreze valoarea și forța de care dă dovadă„.

Este cea mai bună perioadă din cariera ta la Dunărea?

„De când am ajuns la Dunărea mereu am fost constant în evoluții doar că acum prin această promovare realizările mele cresc și satisfacția este mult mai mare. O altă perioadă bună a fost când evoluam și la fotbal și la futsal„.     

Crezi că Dunarea face față la Liga a 2-a?

„Dunărea are în momentul de față un grup foarte bun cu care cred că va putea face față în Liga a 2-a chiar dacă este un nivel mai ridicat. Este important ca toată lumea să își dorească să păstrăm Dunărea în acest eșalon și poate în câțiva ani să țintească și promovarea în Liga 1.   

S-a schimbat ceva la echipă de când a venit Ganea?

„De când a venit dl. profesor Ganea, echipa a început să joace mai ofensiv, drept dovadă fiind și ultimele 4 etape în care am reușit să marcam 24 de goluri. Ne-a redat încrederea în noi și este mereu alături de echipă. Un rol important în promovarea echipei l-a avut și fostul antrenor, Ion Răuță și tot stafful care se ocupă de pregătirea echipei„.        

Joci în Liga 2-a cu Dunărea sau părăsești echipa?

„Este clar că Dunărea este prima mea prioritate, dar acum nu depinde doar de mine. Dacă nu voi ajunge la un acord cu cei din conducerea clubului, atunci voi pleca la o altă echipă„.          

Ai avut și alte oferte când erai la Călărași?

„Am avut o ofertă de la Liga a 2 –a la începutul sezonului, dar am discutat cu oficialii clubului, mi-au spus că se dorește promovarea și la Călărași și am hotărât să rămân alături de echipă să ajut la îndeplinirea obiectivului. Acum, la final de sezon, sunt foarte fericit că am reușit acest lucru„.         

La ce echipă ai vrea să joci, din țară? Din Europa?

„Sunt Dinamovist. Deci mi-aș dori să joc la ei, iar din Europa sunt mult prea multe echipe mari și nu știu ce să aleg. Totuși… aleg Barcelona deși este un vis mult prea mare wink„.      

Care este modelul tău ca jucător?

„Modelul meu ca jucător este Leo Messi. Din punctul meu de vedere este cel mai bun fotbalist din lume. Îmi place că are o tehnică extraordinară în regim de viteză și întotdeauna scoate foarte lejer adversarul din joc prin driblingurile sale iar execuțiile lui sunt fabuloase„.     

Ce le transmiți suporterilor călărășeni, acum când jucați în Liga a 2-a?

„La ultimele meciuri din acest sezon suporterii au început să vină iarași alături de echipă și au făcut o atmosferă minunată,  susținând echipa la bine și la greu. În Liga a 2-a îi așteptăm în număr cât mai mare la stadion pentru că vor avea ce să vadă și promitem să nu îi dezamăgim, să le aducem multe bucurii și să se mândrească cu echipa pe care o au! Hai, Dunărea!!!smiley

Comentarii

comentarii

LĂSAȚI UN MESAJ

nineteen + two =