Petrică, probleme, mă?

0
77

Cu patru etape îniante de finalul campionatului, CSM Oltenița, liderul Ligii a 4-a s-a făcut de râs în fața formației cu cele mai multe trofee din Liga Tractoriștilor. Venus Independența a trecut lejer de Oltenița, o formație care se pare că a intrat deja în vacanță. Venus a făcut ce-a vrut cu Oltenița lui Virgil Bogatu. Oltenițenii au avut o prestație slabă, fapt ce l-a enervat la culme pe primarul Țone. Surse din cadrul echipei au confirmat că edilul din Oltenița a făcut o criză de nervi când și-a văzut formația umilită în ultimul hal.

Primarul știe că dacă echipa sa nu promovează în Liga a 3-a la finalul sezonului, oltenițenii îl vor înjura. S-au cheltuit bani mulți la CSM Oltenița și acest lucru pune o presiune enormă pe umerii conducerii. Într-un fel, sumele decontate de jucătorii oltenițeni ar trebui să se justifice la finalul campionatului. Oltenița se poate declara campioană județeană dar o echipă care își respectă blazonul nu pierde într-o manieră de acest gen cum s-a întâmplat la Independența.  

Liga Tractoristilor, etapa a 26-a, rezultate: Independenta – Oltenita 4-0, Gradistea – Radovanu 3-0, Borcea – Ulmeni 1-0, Manastirea – Lehliu Gara 0-1, Roseti – Dor Marunt 6-1, Ciocanesti – Pietroiu 6-2, Dragos Voda – Chirnogi 0-0, Crivat – Fundulea 5-3.

Comentarii

comentarii

LĂSAȚI UN MESAJ

3 × 2 =