Lopás udvarhelyszéki!

0
51

După ce au trecut cu scorul de 3 – 0 la Călărași de Odorhei, în primul meci al semifinalei Ligii 1 la futsal, Dunărea Călărași a jucat ieri cel de-al II-lea joc în compania celor de la Odorheiu Secuiesc. Chiar înainte de a se juca acest meci au apărut anumite suspiciuni și anume că Federația Română de Futsal a delegat doi arbitrii maghiari care nu au fluierat în niciun meci Dunărea până acum în campionatul Ligii Naționale. Chiar și observatorul era pe placul gazdelor însă în ultim moment oficialii de la Federație l-au schimbat. Chiar și așa, antrenorul celor de la Odorhei, Jakab Zoltan, care estye și tehnicianul echipei Naționale de Futsal, a ”beneficiat” de sprijinul fluierașilor unguri în partida cu Dunărea. 

La câțteva minute după începerea partidei, tabela de marcaj din sala sporturilor de la Odorhei nu a mai funcționat, fapt ce i-a enervat la culme pe oficialii partidei, asta după ce călărășenii le-au atras atenția, așa cum scrie la regulament. În mod normal, partida s-a întrerupt câteva minute bune însă meciul a continuat pe ”barba” arbitrului de rezervă care se uita la cronometrul său de la ceasul pe care-l avea la mână. La scorul de 1 – 0 pentru gazde, arbitrii au acordat o lovitură de pedeapsă în favoarea celor de la Odorhei iar la 2- 0 jocul a început să le fie mai ușor celor din Ținutul Secuiesc. În partea a 2-a a meciului, Dunărea a jucat ceva mai bine dar nu a putut reduce din avantajul celor de la Odorhei, scor final 4-2. 

Au schimbat arbitrii!

Imediat după terminarea partidei, oficialii călărășeni au formulat în spiritul regulamentului o contestație pe care au depus-o la Federație și ca drept dovadă, la următorul meci de la Odorhei care se va juca mâine de la ora 20:30, arbitrii partidei vor fi alții. Ne punem totuși întrebarea de ce, așa cum scrie la regulament, arbitrii schimbați nu au oprit partida definitiv în momentul în care tabela de marcaj s-a oprit? Iată că răspunsul l-a dat chiar Federația, semn că cei doi fluierași au fost trimiși să ne măcelărească la primul meci jucat cu Odorhei și să le taie călărășenilor din elanul de după partida câștigată detașat din primul meci de la Călărași. Să nu-l uităm nici pe Jakab Zoltan, antrenorul lor care nu-și permite să piardă o așa calificare, mai ales că este și antrenorul Naționalei. DNA la futsal nu există? 

Comentarii

comentarii

LĂSAȚI UN MESAJ

nineteen − 17 =