Senzaţional, Ion Dumitru de la Hotel Călăraşi „vedeta” meciului de astăzi!

0
347

Oficialul le-a dat ordin clar celor de la firma de pază SC PROTVAL Security să nu mai lase niciun ziarist în sală dacă aceştia nu prezintă la intrare o acreditare. Din câte se pare, ditamai preşedintele de club habar nu are de regulament! Probabil, Dumitru nu are de unde să ştie, dacă nu s-a documentat, că acreditările se eliberează la începutul campionatului şi nu la ultima etapă din sezon. Crezându-se foarte important dat fiind faptul că i se spune „omul lui Filipescu” şi probabil dând pe afară de atâta exces de zel, patronul de hotel s-a crezut stăpân pe proprietatea lui şi a întrecut, efectiv, măsura. 
Când a fost întrebat de un jurnalist, căruia îi ceruse să prezinte acreditarea la intrare, cine este şi în ce calitate face acest lucru, Ion Dumitru a refuzat să dea explicaţii şi vizibil iritat a exclamat: „Nu are importanţă cine sunt eu! Nu ai acreditare, nu intri! Hai, afară!”
Trebuie specificat faptul că jurnaliştii ce au dorit să urmărească partida de handbal de astăzi, nu au intrat pe bază de legitimaţii, ci şi-au cumpărat bilet, aşa cum fac de obicei la toate meciurile echipei locale, tocmai pentru susţinerea acestui proiect handbalistic care a prins la publicul călărăşean. 
Pentru gestul său, lui Ion Dumitru ar trebui să-i atragem atenţia că Sala Polivalentă nu-i proprietatea lui, aşa cum este Hotelul Călăraşi, acolo unde se cam ospătează oficialii din Consiliul Judeţean Călăraşi! Nu ştim dacă li se eliberează şi bon fiscal. 

O altă fază tare a serii, a fost aceea în care prefectul judeţului, George Iacob a venit la meci şi a fost oprit de aceeaşi „cerberi” de pază instruiţi de acelaşi Ion Dumitru! Prefectul a fost nevoit să se legitimeze şi i-a spus agentului de pază: „Eu sunt prefectul judeţului!” Cu o faţă de serioasă, agentul de pază i-a răspuns: „Nu ştiu, nu vă cunosc!.
Prefectul a intrat la meci în cele din urmă, ajutat de un agent al Poliţiei Locale Călăraşi care, spre deosebire de cei de la pază, l-a recunoscut!
Din păcate, nu le putem prezenta cititorilor noştri imagini de la această partidă, dar le facem cadou o poză cu „vedeta” meciului de astăzi, Ion Dumitru. 
Putem doar să dăm scorul final, 38 – 29.
Pentru acest lucru nu am avut interzis de la şeful Hotelului Călăraşi, deşi n-am avut acreditare!  

Comentarii

comentarii

LĂSAȚI UN MESAJ

two × five =