Foto / Proiectele implementate de Consiliul Județean pentru promovarea zonei călărășene au avut efect!

0
51
Pe proiectul: „valorificarea potențialului turistic și piscicol al Dunării Călărășene prin stabilirea de trasee turistice acvatice și dezvoltarea de facilități de transport și cazare lacustră„, implementat de Dănuț Vasile, care a costat peste 12 miliarde de lei vechi, pentru servicii mapare şi promovare trasee turistice s-au dat 126.196 lei fără TVA la SC Navio SRL. Banii nu au fost cheltuiți degeaba asta după ce am surprins pe malul gârlii de la Călărași doi turiști care făceau birdwatching. Din păcate, de atâta privit după păsări aceștia au văzut stele verzi.  
Și la capitolul „promovarea patrimoniului natural în zona Dunării călărășene prin eco-turism„ unde s-au cheltuit 415.000 lei, efectele au fost pozitive. În cadrul acestui proiect s-au dat pentru mapare trasee cicloturism și realizare și montare panouri de informare și semnalizare trasee – 87.400 lei la SC SMARTATLETIC SRL Bucureşti. Noi am surprins un tânăr care a căzut cu bicicleta de atâta mers până la prima plăcuță. Am crezut că doar cele două proiecte de mai sus au avut efect, dar ne-am înșelat. Dis de dimineață, am surprins pe brațul Borcea câțiva turiști aflați într-una din bărcile achiziționate pe unul din proiecte. Din păcate turiștii și-au băgat și scos când au ajuns la mal și asta pentru că au dat la rame de le-a stat „apa plută„, bărcile fiind achiziționate fără motoare. 
Ca atare, ne cerem scuze celor care au implementat și împărțit bănuții pe cele trei proiecte, chipurile, pentru promovarea turismului călărășean și promitem că data viitoare ne vom lua mai multe laptop-uri ca să transmitem în direct vizita turiștilor, de asemenea, vom elabora şi un portal, adică un site destul de performant care să nu depășească 400 milioane de lei vechi și vom aduce și un fotograf profesionist care să încaseze peste 300 de milioane de lei vechi pentru a developa niște fotografii să le avem ca amintire… 
 
 
 
Acest material este un pamflet și trebuie tratat ca atare.

Comentarii

comentarii

LĂSAȚI UN MESAJ

five × four =