Doi spărgători de locuințe au fost prinși la Călărași

0
46

În urma investigaţiilor efectuate de poliţişti din cadrul Poliţiei Municipiului Călăraşi, au fost identificaţi cu operativitate, la scurt timp de la sesizarea faptelor, doi tineri, bănuiţi că au sustras bunuri din locuinţele unor persoane plecate în străinătate.

În fapt, în după-amiaza de 17 martie 2015, poliţiştii au fost sesizaţi despre faptul că persoane necunoscute au pătruns, prin forţarea uşilor sau ferestrelor în două imobile învecinate, de pe strada Locomotivei, din municipiul Călăraşi, şi au sustras trei televizoare, creând un prejudiciu de 3500 lei.

Activităţile desfăşurate i-au condus pe poliţişti la identificarea lui D. Leonard, de 18 ani şi lui S. Ismail, de 26 ani, ambii din municipiul Călăraşi, bănuiţi de comiterea faptelor, şi la recuperarea a 80% din prejudiciul produs.

La data de 18 martie 2015, a fost dispusă măsura reţinerii lui D. Leonard pentru 24 de ore, urmând să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Călăraşi, cu propunere de arestare preventivă.

Cercetările sunt efectuate în continuare pentru stabilirea întregii activităţi infracţionale şi pentru prinderea şi tragerea la răspundere penală şi a lui S. Ismail, care se sustrage urmăririi penale.

În cazul persoanelor plecate în străinătate pentru perioade mai lungi sau mai scurte de timp, poliţişti recomandă acestora să stabilească împreună cu rudele sau alte persoane de încredere un sistem de supraveghere a locuinţelor, pentru prevenirea efracţiilor şi a furturilor de bunuri din acestea!

Comentarii

comentarii

LĂSAȚI UN MESAJ

twenty − 6 =