Senatorul călărășean Iulian Dumitrescu, propus pentru portofoliul de ministru al Economiei

0
53

Ales senator anul trecut, liberalul Iulian Dumitrescu (41 de ani) nu a fost foarte vizibil până în această săptămână. Cu doar câteva zile în urmă declara că premierul Victor Ponta a cules rodele guvernării în cadrul coaliției USL. ”Principalul beneficiar al coaliției de guvernare este, până în acest moment, Victor Ponta, care a acumulat notorietate și încredere din poziția de premier. Este rândul lui Crin Antonescu să fie sprijinit să performeze în poziția de candidat USL la Președinție, cu atât mai mult cu cât drumul acestuia spre Cotroceni poate fi pavat cu certitudini de o coalițe de 70%”, a declarat Iulian Dumitrescu, citat de evz.ro.

”Privită din exterior, USL pare a fi o bombă cu ceas, gata să se dezmembreze din toate încheieturile și să spargă geamurile alegătorilor nevinovați. Privită din interior, coaliția de guvernământ este o convenție de oameni responsabili, preocupați să răspundă îngrijorărilor economice ale oamenilor de rând”, a specificat el. Totodată, senatorul PNL susținea că ”la originea coagulării PNL și PSD într-o uniune funcțională stau trei elemente: Traian Băsescu, austeritatea și speranțele oamenilor într-o viață mai bună”.

Iulian Dumitrescu s-a născut la Vălenii de Munte, în 1972. Este absolventul a două facultăţi: Universitatea Politehnica Bucureşti (1995) şi Academia de Studii Economice Bucureşti (2008).

Senatorul PNL a urmat şi un master în administrarea afacerilor, la Columbia Business School New York. Are o experienţă profesională de 15 ani. Şi-a început cariera în 1998, la Omega Lemntec SA, în fucţie de contabil şef. De-a lungul anilor a lucrat în mai multe SRL-uri, ocupând funcţii de director economic, director general, administrator sau economist. Din 2012 este director general la o societate cu raspundere limitată, Antimori. Iulian Dumitrescu este senator al Partidului Naţional Liberal.

incomemagazine.ro

Comentarii

comentarii

LĂSAȚI UN MESAJ

sixteen + 8 =