PSD şi UNPR, cadouri de Moş Nicolae pentru copiii din grădiniţele călărăşene

0
42

La fel ca şi anul trecut, Moş Nicolae vine şi de data aceasta de la PSD Călăraşi. Dan Cristodor, preşedintele pesediştilor călărăşeni împarte în aceste zile pe la grădiniţele din oraşul nostru, aproximativ 1600 de pachete pline cu dulciuri.  

Dan Cristodor, președintele Organizației PSD Călărași: ”Acțiunea a devenit tradiție pentru că nu putem uita bucuria din ochii copiilor. Abia așteptăm să ascultăm colindele special pregătite pentru noi de micuți. Luna decembrie este luna în care oamenii sunt mai buni, mai frumoși, mai înțelepți și fac gesturi minunate față de toți cei dragi. Îmi doresc ca această perioadă a anului să aducă tuturor multe zâmbete frumoase.”

Daniel Ștefan Drăgulin, vicepreședinte și coordonator regional UNPR

”Anul acesta, Organizația Județeană Călărași a UNPR s-a alăturat colegilor din PSD, împreună cu care în perioada sărbătorilor de iarnă vom întreprinde acțiuni pentru a aduce bucurii micuților din Călărași. Perioada sărbătorilor de iarnă este una specială pentru fiecare dintre noi, mai ales datorită momentelor în care primim zâmbetele minunate ale copiilor.”

Comentarii

comentarii

LĂSAȚI UN MESAJ

5 × three =