Pesedistul Țone le-a scumpit apa oltenițenilor!

0
30

O Hotărâre de Consiliu Local a creat din nou discuții în Consiliul Local printre cei 16 consilieri prezenți la ședința extraordinară desfășurată zilele trecute. Hotărârea a fost stabilită pentru limitele mandatului reprezentantului municipiului Oltenița în Adunarea Generală a Asociației de Dezvoltare Intercomunitară ”Ecoaqua” Călărași ce se va desfășura miercuri, 26 noiembrie a.c. ls Călărași.

Cum este concepută Hotărârea cu pricina:
”Art. 1. Se mandatează reprezentantul municipiului Oltenița – dl. Manciu Mihai, în vederea exercitării atribuțiilor în Adunarea Generală a Asociației de Dezvoltare Intercomunitară ”Ecoaqua” Călărași, pentru următoarele puncte aflate pe ordinea de zi a ședinței din data de 26.11.2014, astfel:
a) Aprobarea de către AGA a documentației privind majorarea prețului la apă potabilă și a tarifului pentru serviciile de canalizare-epurare, conform solicitării Operatorului regional SC Ecoaqua SA, prin adresa nr. 2319/07.07.2014. Vot : _______________
b) Aprobarea actului adițional de modificare a contractului de delegare. Vot: _____________
c) Aprobarea Studiilor de fezabilitate și indicatorilor tehnico-economici pentru proiectele:
– Extinderea și reabilitarea sistemelor de apă și de canalizare în localitățile Curcani și Oltenița
– Stație de tratare a apei în municipiul Oltenița. Vot: ______________”

Oltenițenii trebuie să știe că de acum înainte vor plăti apa cu 4% mai mult față de vechiul preț.
Din cei 16 consilieri prezenți, Hotărârea a fost votată de doisprezece consilieri ”pentru” iar patru consilieri (trei liberali și un consilier PNȚcd) s-au abținut.

Citește tot articolul AICI! 

Comentarii

comentarii

LĂSAȚI UN MESAJ

9 − 8 =