Fundeni / Doi bărbaţi au fost reţinuţi pentru tâlhărie

0
48

În fapt, la data de 1 octombrie 2014, în urma unei înţelegi prealabile, doi tineri din comuna Slobozia Bradului, judeţul Vrancea, s-au deplasat cu o autoutilitară, pe raza comunei Fundeni, judeţul Călăraşi, pentru a vinde lui C. Alexandru, de 32 ani, cantitatea de 2.800 kg de struguri. După descărcarea sacilor cu struguri în curtea locuinţei, acesta împreună cu S. Mihai, de 58 ani, şi cu S. Marian, de 41 ani, ambii din Bucureşti, i-ar fi agresat fizic pe cei doi vrânceni şi i-au ameninţat pentru a-i determina să abandoneze marfa, fără a le achita contravaloarea.  

Poliţiştii au demarat cercetările imediat după sesizarea tâlhăriei şi au efectuat mai multe activităţi pentru identificarea persoanelor bănuite de comiterea faptei şi documentarea activităţii lor infracţionale.

Săptămâna trecută, poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale Călăraşi, Poliţiei Oraşului Budeşti şi Secţiei 4 Poliţie Rurală Gălbinaşi au efectuat 7 percheziţii domiciliare, pe raza comunei Fundeni, fiind recuperat întregul prejudiciu.

În continuarea probatoriului administrat în cauză, în seara de 15 octombrie 2014, a fost dispusă măsura reţinerii faţă de C. Alexandru şi S. Marian, care au fost depuşi în Centrul de Reţinere şi Arest Preventiv Călăraşi, urmând să fie prezentaţi Judecătoriei Olteniţa, cu propunerea de arestare preventivă.

Comentarii

comentarii

LĂSAȚI UN MESAJ

4 + 13 =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.