Dan Cristodor: “Suntem din ce în ce mai puternici și sunt sigur că victoria va fi a noastră!”

0
32

Însoțit de coordonatorul regional de campanie, deputatul PSD Marian Ghiveciu, și de membrii din conducerea organizației, liderul social democrat a pus la punct ultimele detalii în ceea ce privește organizarea campaniei electorale pentru alegerea președintelui României.

Președintele Dan Eugen Cristodor le-a vorbit oamenilor despre campania electorală care se apropie și despre importanța susținerii domnului Victor Ponta. "Suntem din ce în ce mai puternici și sunt sigur că victoria va fi a noastră. Avem nevoie, țara are nevoie, de un lider care să unească românii și să aibe priorități în favoarea oamenilor de rând", a spus Cristodor la întâlnirea din Colegiul 3.

Deputatul Marian Ghiveciu, coordonatorul regional de campanie, s-a arătat mulțumit de ceea ce a văzut în județ și crede în victoria Alianței PSD-UNPR-PC.

"Numai cuvinte de laudă pentru tânăra organizație de la Călărași. Dan Cristodor este omul de echipă care a reușit să coaguleze în jurul lui oameni valoroși. În această campanie ne așteaptă foarte multă muncă însă, așa cum am văzut eu oamenii, ne îndreptâm pe drumul cel bun, cel al victoriei. Ne-am propus să câștigăm alegerile iar pentru mine câștigarea lor înseamnă peste 50%", a ţinut să puncteze deputatul Ghiveciu.

Comentarii

comentarii

LĂSAȚI UN MESAJ

three + 15 =