Ofițerul de poliție Stelică Tănase, pănă la un nou recurs… mai face pe gratar un… „urs„

0
101

Ofițerul „șpăgar„ Stelică Tănase a scăpat pentru moment de sentința care i-ar aduce cel mai probail 3 ani cu executare în dosarul aflat pe rol la Înalta Curte de Casație și Justiție. În 18.09.2004, dosarul aflat pe masa judecătorilor în care inculpatul Stelică Tănase este condamnat de către Curtea de Apel București la 3 ani închisoare, s-a amânat din diverse motive pentru 30.10.2014.

Tănase a fost luat pe sus la începutul acestui an de procurorii DNA după ce a pretins de la administratorul firmei Agrofam Holding Fetești, Ștefan Poenaru (denunțător), în două rânduri, prin intermediar, sumele de 100.000. Ofiţerul călărăşean nu a fost singur în "acţiunea" sa. Alături de el s-a aflat şi Vasile Gâdea, inspector-şef la Garda de Mediu Călăraşi care a primit 2 ani cu suspendare în urma unui proces. 

Din 28.01.2014 și până în prezent, dosarul ofițerului „șpăgar„, Stelică Tănase a primit nenumărate termene din diverse motive până când judecătorii Curții de Apel București l-au condamnat la 3 ani cu executare. Până la un nou termen care va avea loc pe 30 octombrie a.c., la Înalta Curte, Stelică Tănase încearcă să-și adune diverse probe prin care să iasă „basma„ curată. Până atunci, ofițerul se află la dispoziția IPJ Călărași, acesta fiind singurul polițist cu grad de ofițer din România care face serviciu la poarta unui inspectorat, în speță IPJ Călărași. Cât timp se află în libertate, iar dosarul său în care este acuzat se plimbă pe holurile Înalte Curți, ofițerul își vede liniștit de viața sa. Tănase s-a reîntors la lucru în urmă cu doar câteva zile asta după ce a beneficiat de un concediu medical și și-a tras în curtea vilei din localitatea Ceacu, județul Călărași un „bolid„ nou nouț adus din străinătate. Gândul că poate sta la închisoare pe o perioadă de 3 ani, nu-l afectează cu nimic pe ofițerul „șpăgar„ Stelică Tănase. Probabil, spunem noi și din cauza faptului că acesta și-ar fi făcut oarecum „stocul„ atunci când activa ca ofițer și făcea controale peste controale când activa la S.I.F. (Serviciul de Investigarea Fraudelor) din cadrul IPJ Călărași. Asta se vede și din fotografiile postate de acesta pe facebook.   

Citește și: STENOGRAME DNA! Stelică Tănase: „Da. Oprim noi câte 10, eu 10, tu 10. Da?„

Ce vilă de bugetar are poliţistul Tănase!

Comentarii

comentarii

LĂSAȚI UN MESAJ

9 − 6 =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.